שלום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הילדה שלי בת 10 חודשים ושבוע. תמיד לקח לה המון זמן להירדם ותמיד היא התעוררה מס' פעמים בלילה. כבר מס' שבועות שאני מנסה להפריד בין הבקבוק האחרון שלה לבין השינה שהיא לא תקשר וזה פשוט לא הולך. צרחות, צעקות, בכי קורע לב, נעמדת... אני באה משכיבה. היא שוב נעמדת וחוזר חלילה. והכל תוך כדי בכי היסטרי ונפגע. מגע לא עוזר, ליטופים, זמזום מנגינות, שירה, כלום! היא נרדמת רק עם הבקבוק. ואז באמצע הלילה היא קמה אחרי 3.5-4 שעות שינה לפעמים רוצה לאכול שוב ולפעמים בעצמה לא יודעת מה היא רוצה ואז היא משגעת אותי עד חצי שעה עד שנרדמת. ואז ישנה עד שבע בבוקר כשאני מעירה אותה לגן. אני כבר 10 חודשים שלא ישנה טוב. האם יש עצות מה לעשות? תודה

1 תגובות
עמוד 1
  • הי

ראשית, ממליצה להקפיד על שעת השכבה קבועה (סביבות 19:00) ועל טקס שינה קבוע ומסודר, הכולל ארוחת ערב, מקלחת, בקבוק (אופציה) ואז סיפור (כדי להפריד בין הבקבוק לבין השינה).

לאחר טקס השינה, השכיבו אותה במיטה. בתך בת כמעט שנה ובגיל זה, יש ילדים שנוכחות ההורים בחדר רק מעצבנת אותם. לכן אני ממליצה לנסות לצאת ובכל שתי דקות לערך, לגשת אליה לשנייה ולומר "ששש" או "לילה טוב" ולצאת. הגיבו כך באופן עקבי, גם כאשר היא מתעוררת באמצע הלילה ותנו לה לאכול שוב בבוקר.

אין ספק שלפי תיאורך, כרגע בתך תלוייה בבקבוק על מנת להירדם. מסיבה זו, היא כנראה אוכלת מהבקבוק באמצע הלילה ולא בהכרח מפני שהיא רעבה. ייתכן וידרשו מכם המון נחישות., עקביות והתמדה. לצערי, אין פתרון "קסם" ומדובר בתהליך. אך בהחלט מדובר במשהו שניתן לשינוי ובמידה ותהיו עקביים ותתמידו בתגובותיכם, בתכם תלמד בהדרגה לחזור לישון בכוחות עצמה, מבלי שהיא תלויה בגורמים חיצוניים.

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה