היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום, אני אמא צעירה והתחלתי להניק משלשום. הפטמות שלי כפן שהסתבר מאוד רגישות, וכשהתינוקת יונקת אני פשוט יושבת ובוכה מכאבים... נתנו לי משחה עם לנולין שרק עשתה את הפטמות עוד יותר חלקות ועדינות, מה שרק מגביר את הסבל. מה הפתרונות הקיימים לבעיה? אני ממש מתכוונת להניק ולא רוצה לוותר... תודה!
6 תגובות
עמוד 1
עד שליהי תענה לך תשובה מקצועית בינתיים אני יענה לך
היי מותק:) מזל טוב! אני מסכימה עם אנגל שבדרך כלל לקראת 4-6 שבועות הדברים מסתדרים.. צריך לבדוק אם האחיזה טובה, אם היא לאיושבת טוב אז זה כואב , תוכלי להעזר במדריכת הנקה שתגיע אלייך הביתה, אם זו רק רגישות אז אכן הגוף יסתגל לתחושה בעתיד , נסי לאוורר כמה שאפשר את הפטמות תוכלי להיעזר בכונכיות הנקה של מדלה , אם מרגישה שהלינולין לא מטיב עמך אין צורך למרוח . חלב שלך מעט אחרי כל הנקה גם יעזור וירגיע :) בהצלחה ולא להתייאש:)
ליהי סופרין, N.D מדריכת הכנה ללידה והנקה
היי, המון תודה על התשובות! עזר לי מאוד.... האמת היא שאני לא יודעת אם היא אוחזת טוב או לא, היא תופסת בצורה מסוימת וזהו... הפטמות שלי ממש אדומות בכל מקרה אשתדל להגיע ליועצת הנקה אולי בטיפת חלב אם יש להם... רק לעבור את הסופ״ש!
מאיפה את ? אולי אוכל להפנות אותך , אם את בקופח כללית אז תפני למוקד ויתנו לך רשימה של מדריכות הנקה
ליהי סופרין, N.D מדריכת הכנה ללידה והנקה
היי ליהי אני מאזור בנימינה ולא בכללית (עדיין) אדבר היום עם הקופה שלי, נראה מה הם יכולים להציע... תודה על הרצון לעזור!!!!
תעשי חיפוש באינטרנט מדריכות הנקה בנימינה אני בטוחה שיש הרבה מדריכות באיזור , לא עולה לי כרגע שם בראש.. אבל אם תרצי מוזמנת לשאול ואם מכירה אוכל לומר למי לפנות:)