האם קרה למישהי?? שבוע 8 ללא דופק :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי יום ראשון אצל רופא (שבוע 8+1) שראה עוברון קטן ללא דופק ומתאים יותר לשבוע 6 וכמה ימים.
    הוא לא אופטימי בכלל אבל בכל זאת שלח אותי לביצוע אולטראסונד נוסף לאימות החששות..

האם קרה למישהי מקרה כזה שלא היה דופק, והלכה למישהו נוסף ופתאום כן ראו דופק..?
    אני ממש לא אופטימית..אבל סתם מסקרן לדעת

3 תגובות
עמוד 1
  • מאמי מה בסוף? תעדכני מה איתך

• האמת שכן.. לי זה קרה שבוע 9 התאים לשבוע 6.
    שלחו אותי לבית החולים לבדיקה נוספת ושם לא ראו דופק.
    ואני הייתי בהכחשה מלאה ולא הספקתי לעשות הפלה. הלכתי יום למחרת לרופא מדהים!!!
    פרופסור חגי ציון והוא ראה דופק ממש איטי
    הוא אמר שאין הרבה סיכוי אבל הוא נתן לי כדורים וגנאליים לחיזוק, לצערי חזרנו אחרי שבוע ולא
    היה דופק בכלל ואז עשיתי הפלה בציטוטק.
    אבל יקירה, אני לא רוצה להפיח בך תקווה או מצד שני
    לבאס אותך.
    בתור אחת שעברה כבר 2 הפלות. זה קשה ולא נעים
    אבל שאלוהים לא יעמיד אותנו במצבים לא טובים
    ובעזרת השם שיהיו לך רק ילדים בריאים ושלמים

אני
  • מזדהה איתך!
    אתמול עשיתי אולטרסאונד שבוע 8+5, ראו עובר בגודל 6 +1, ללא דופק לצערי הרב!

בעבר היו לי 2 הפלות בשבועות דומים, והיתה הפלה בלי שום התערבות (פשוט היה דימום, ועשיתי בדיקות דם לראות שהבטא ירדה, ובסוף אולטרסאונד לראות שאין שאריות ברחם. מקווה שגם הפעם לא יהיה צורך בהתערבות חיצונית...

נחמתי היא בכך שבד"כ הפלה בשבוע כזה זה בגלל פגם בעובר, ועדיף שזה קורה כמה שיותר מוקדם (לצערי לפני שנה עברתי גרידה בשבוע 13 בגלל שהעובר מת).

תודה לאל על 3 ילדי הבריאים והמקסימים!

מאחלת לך שלא תדעי עוד "חוויות" כאלה ושתזכי בע"ה במהרה להריון קל ובריא, שתצאי בידדיים מלאות ומאושרות!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה