שאלה לד''ר ליהי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קודם כל תודה רבה שאת מאפשרת לי לשאול שאלות את יודעת לפעמים יש שאלות שמתבישים לשאול אחרים אז שוב פעם תודה....

אני בהריון ראשון בת 21 רציתי לדעת באיזה שלב נהיה חור בפיטמות כדי להניק כי אצלי אין שום חור ואני לא יודעת אם זה תופעה שיש לכולם או שהבעיה בי אישית...
1 תגובות
עמוד 1
  • היי במבה :)
    אני שמחה שיש את הפורום הזה שבו אפשר לקבל מידע , לשתף ולהחליף חוויות ולקבל תמיכה , באהבה :)
    בנוסף, בפטמה לא נהיה חור, השד הוא מערכת מורכבת של תאים , צינוריות ומשאבות שבזמן ההריון מתפתח ומכין את עצמי לייצור והזרמת החלב , בפטמה עצמה ישנם פתחים בלתי ניראים לעין מהם יצא החלב בבוא העת .
    אני ממליצה לך בחום , להשתתף בקורס הכנה ללידה או מפגש ייחודי להכנה להנקה , שם יוסברו כל התהליכים ויכינו אותך לקראת מה שמתחולל אצלך בגוף ויקרה גם לאחר הלידה :)  

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה