שאלה לגבי שעת התעוררות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב
2 תגובות
עמוד 1
  • יש לי שאלה נוספת מכיוון שעבר זמן ולפחות בעיית הקימות בלילה נפתרה תודה לאל..
    רציתי לשאול גם למה כל הרדמה עם הילד שלי הופכת פשוט לסיוט?
  • הי טלי
    לגבי שעת היקיצה - הרבה הורים היו מוכנים להתחלף איתך :-) אין לצפות מילד בגיל כזה שישן עד 08-09. במידה ובנך ישן מ- 20:00 ועד 05:00 אפילו, זה לילה שלם וזה מצויין (טפו טפו טפו). שמחה לשמוע שיש הטבה עם היקיצות בלילה.

לגבי ההרדמה - בנך כבר גדול ולכן אני ממליצה לא להרים ולהוציא מהמיטה בגיל זה. בסופו של דבר, הרי צריך להחזיר אותם וזה רק מאכזב ומעצבן אותם עוד יותר. ממליצה לך לבחור דרך הרדמה אחת ולהיות מאד עקבית. יתכן וכרגע בנך מבולבל מחוסר העקביות ועניין זה מקשה עליו.
    ממליצה לך לשבת לידו, עד שנרדם. את יכולה לעזור לו עם טפיחות, או קולות מונוטוניים. במידה ונעמד במיטה, השכיבי אותו רק פעם או פעמיים חזרה ואז הניחי לו, כדי שזה לא יהפוך לסוג של מאבק כוח או הפעלה חדשה.
    אם את חשה שנוכחותך בחדר רק מעצבנת אותו, את יכולה לצאת ולהכנס שוב בכל שתי דקות לערך.

הכי חשוב - שתהיי עקבית וסבלנית. מדובר בתהליך שעשוי לקחת זמן. במידה ותגיבי באופן עקבי ותעבירי לבנך מסר מאד ברור פעם אחר פעם, תחושי בשיפור הדרגתי בהשכבה.

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה