לכבוד ד''ר דוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום אני בהריון בשבוע 15 לפני כשבועיים היו לי דימומים קלים שהפסיקו כבר למעלה משבוע הרופאה שלחה אותנו לאולנטרסונט כדי לבדוק אם הכל בסדר ואם אנחנו יכולים לטוס בעוד שבוע לחול רק שבהפניה כתוב למעלה הפניה לשליש שלישי ורציתי לדעת אם זה טעות של הרופאה או שצריך אולטרסונט של שליש שלישי לגבי מידע אם אפשר לטוס לחול

שאלה שניה אם אפשר כשהגענו בשבועות הראשונים ללידה אל הרופאה היא עשתה לי אולנטרסונט עם בחדר שלה רציתי לדעת אם בכל שליש יש מכשיר אולנטרסונט אחד או לכל שליש או לכל תקופה יש מכשיר אחר

תודה רבה רבה אלפי תודות וצום קל
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    בעצם צריך היה לכתוב שליש שני, אבל זה לא ממש משנה. יותר חשוב שהרופאה ציינה מדוע היא שולחת אותך לבדיקת א"ס, ובנוסף לבדיקה הרגילה, ישללו דימומים מתחת לשליה או לקרומים.
    מדובר במכשיר אולטרהסאונד אחד לכל ההריון, אבל יש מכשירים באיכויות שונות, כך שאם יש בעיה מיוחדת מעדיפים לשלוח למכון א"ס, שם יש מכשירים יותר טובים, ובודקים יותר מנוסים.

בהצלחה וטיסה נעימה!!

ד"ר דוד דנון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה