דולה מומלצת? זקוקה להמלצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מחפשת דולה מקצועית ומרגיעה
    שעושה גם קורס ההכנה ללידה ותגיע לתל השומר
    חשוב מישהי הכי טובה ונחמדה שיש
7 תגובות
עמוד 1
  • שלחתי לך במייל

• לא ידעתי שהן דולות שיכולות להגיע ללידה
    אני אדבר איתן מחר

שוב המון תודה

• כן,שתיהן! כל-אחת מהן בעלת הסיגנון משלה..ושתיהן כמובן מקצועיות ומרגיעות.
    שלחתי לך קישורים לאתרים שלהן להתרשמות...

טרום (קורס הכנה ללידה: קבוצתי ואישי), דולות ופרטום (ליווי לאחר-הלידה).

כמובן שבקורס,הן נותנות ידע על ה"רגע שאחרי" (ציוד,הנקה,עיסוי,מינשאים וכו' וכו').

אילו הייתי יודעת לפני נעמה למי בדיוק לפנות,זה היה חוסך לי המון משאבים וזמן-יקר.
    היינו פשוט עסוקים בעבודה/לימודים עד הרגע-האחרון, כדי להשאיר כמה שיותר "שולחן-נקי" לפני, כך שלא-הייתי פנויה לבירורים..וחבל בדיעבד.

אני נוסעת כעת ללניאדו,למיילדת-פרטית בע"ה,כך שזה זניח בעיני,40 דק', הכל סה"כ בגוש-דן..
    העיקר להגיע כמה שיותר לחוויה-מעצימה, ממוקדת ויעילה!
    זה מה שחשוב לי ולא כל-השאר, לא-מסתמכת על הרפואה-הציבורית..בזאת אנחנו מאוד דומות

• מבינה אותך
    בגלל זה אני רוצה רופא פרטי שיהיה מעורב
  • מעולה בעיני שאת בוחרת בליווי-אישי!
    כך שתינו מצמצמות את החשש מהלא-נודע ובע"ה עושות הכל כדי לחוות חוויה.

הרופאה מהבי"ח כבר עמדה עם השעון ללכת לחדר-ניתוח לקיסרי וגם לואקום כמובן (ת'כלס,אני מעריכה אותה,כי היא רצתה להצליח בדרכה-המהירה),אבל
    המיילדת עצרה אותה (כי היתה לה מילה מולה,היא גם אשת-צוות מתוך הבי"ח) ואמרה לי להמשיך וללחוץ! וברוך-השם...

אגב- כמה אמור לעלות רופא-פרטי?

• דולה מומלצת בחום!! נקראת כך בפייסבוק: Efrat Milena Dvir

• היי אני חדשה באתר ואני מחפשת דולה מקצועית באזור המרכז (בני ברק, תל אביב בעיקר) אם יש לכן גם המלצות אני אשמח לשמוע :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה