מה כדאי??? לאחר הפלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני כשבועיים לצערי עברתי הפלה בעזרת כדורים בשבוע9 מפני שההיריון לא התפתח והגוף שלי התחיל את ההפלה באופן טבעי ולאחר מכן נאלצתי להמשיך ע"י כדורים.
    מצד אחד הרופאים אומרים לחכות חודשיים, ומצד שני אני שומעת מאנשים שעכשיו אני נמצאת בפוריות גבוהה ואוכל להיקלט מהר.
    זה היה ההיריון הראשון שלי ואני לא מנוסה ולא ככ יודעת איך להתייחס לכל זה.
    מה עדיף? לחכות או לנסות? מקווה שתעזרו לי להגיע להחלטה.... ותודה מראש
7 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק
    קודם כל צר לי לשמוע על מה שעברת
    שולחת לך חיבוק ומאחלת לך הריון קל ותקין בקרוב בעזרת ה'

• הרופא אמר לך להמתין חודשיים כדי שהרחם יתחזק,
    נכון שאת מאוד פוריה אבל גם בעוד חודשיים תהיי,
    אני חיכיתי 3 חודשים לאחר הפלה ונקלטתי

• היי,קודם כל צר לי לשמוע על מה שעברת..אבל אני יכולה להגיד לך שגם לי היה בדיוק כמוך...אני הריון ראשון שלי בשבוע 7 הייתה לי הפלה טבעית...וישר ניסיתי לאחר חודש נקלטתי שוב וברוך ה' היום ההריון תקין ואני בשבוע 24...בהצלחה..ותדעי שכל מה שקורה קורה לטובה... :))
  • קודם כל מלא תודה על התגובות והתמיכה!
    כל המצב כל כך מדכא והבהיל אותי במיוחד שזה ההיריון הראשון שלי, ואני מפחדת "לפספס" את הרכבת, אני ככ רוצה שהכול שוב יתחיל ,אבל גם שימשיך כמו שצריך...
  • היי,

מצטערת לשמוע על ההפלה...
    אני נכנסתי להריון דרך IVF ואחרי בדיקת דופק בשבוע 8 לא נמצא דופק ועשיתי גרידה (שאיבה).
    והם אמרו לי שאני יכולה להתחיל טיפול חדש כשיגיע המחזור.
    וככה היה איך שקיבלתי שוב מחזור (שלושה שבועות אחרי הדימום שהגיע בעקבות הגרידה) עשיתי טיפול חדש.
    בהצלחה בכל דרך שתבחרי ואמן ונשמע רק בשורות טובות...
  • גם אצלי הריון ראשון נגמר בהפלה בשבוע 8 בהיעדר דופק באמצעות כדורים. המלצה שלי לחכות לפחות למחזור אחד כדי לדעת שהגוף שב לקדמותו ובדיקת בטא התאפסה ואז אחרי המחזור הראשון הזה והבדיקה מייד לאחריו את עוד תספיקי להיקלט
  • תודה בנות, אתן פשוט מקסימות אחת אחת!
    איזה כיף שיש את מי לשתף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה