חרדות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,
    אני חדשה כאן בפורום, אז נעים מאוד :)
    זהו הריון ראשון שלי ואני לא צעירה בת 37. הייתי רווקה הרבה זמן והתחתנתי בשמחה ובצהלה בינואר השה. והופ נכנסתי להריון.
    אז כמובן שעד כאן כמובן הכל טוב, אבל מעט לפני הכניסה להריון החלו לי חרדות והתחלתי לקחת ציפרלקס במינון נמוך (לחרדה) ואז גיליתי שאני בהריון. לציפרלקס אין השפעה על העובר, ואני לאט לאט מורידה אותו השבוע. בלי שום קשר, יש לי המון חששות מהאמהות: אני דודה מדהימה ויש לי קשר מעולה עם ילדים ואני בטוחה שאהנה מהאמהות, אבל אני באמת פוחדת אני לא ישנה ככ טוב בלילות, בפחד שאהיה מטפלת אוטומטית ולא אמא, שלא אשן בלילות ואהיה עצבנית, בקיצור אמללללל'ה אני מרגישה ילדה בעצמי ואני פתאום נהפכת לאמא. מלבד זאת, כמובן שיש את החשש להוריד תרופות ושהחרדה לא תחזור. כמובן שאני בן אדם חזק מאוד וזה פעם ראשונה שזה קרה לי. כנראה אחרי שנים של רווקות הכל נפל לי בבום וזה היה קצת הלם...
    אשמח לתמיכה... באמת...
    תודה
    ענבר.
2 תגובות
עמוד 1
  • תודה יסמין, איזה כיף לשמוע שיש עוד אנשים שמבינים :)
    כן ברור לי שזה חשש שיעלם. ענראה כם ההורמונים משפיעים.
    אני גם כל הזמן אומרת שזוהי דרך הטבע וכנראה יש לנו אינסטינקטים אמהיים בלי קשר לפחד...
  • היי ענבר

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה