הפסקת הנקה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ,הבן שלי בן 8 חודשיים לא לוקח מוצץ ויונק רק לפני השינה(לפעמיים גם אחר הצהריים)יש ךציין כי אין לו בעיה עם בקבוק וההנקה אינה מהווה תליף להבקבוק גם אחרי בקבוק הוא מוכן לינוק, אני מעונינית להפסיק אך לא מצליחה מבחינתי ומבחינת בני....קשה לי להרדים אותו ,הוא אינו נרדם לבד רק עליי וגם שאני מניחה אותו במיטה הוא צורח....
    אני חוששת שככל שהזמן עובר יהיה קשה יותר,אין לי דרך להרגיע אותו וזו הדרך היחידה ומה שכן כיף לי לראות איך הוא מתענג ומבסוט מההנקה...
    מה לעשות?

1 תגובות
עמוד 1
  • היי:)
    אם כיף לך לראות אותו מתענג , למה להפסיק?
    כדאי לך לשקול זאת שוב..
    בלי קשר אם תפסיקי או לא כדאי ללמד אותו הקשרי שינה חיוביים שלא תלויים בשד או בדבר מגביל אחר, כשאת מניקה אותו לפני השינה נסי להעביר אותו למיטה לא כשנירדם ממש אלא רק כשמתחיל להירדם , נתקי אותו מהשד החזיקי אותו מעט בידיים והעבירי לניטה תוך כדי טפיחה וליטוף והשמעת קול מונוטני חיובי , כעבור מספר ימים רק תעבירי מייד כשיתחיל לנמנם לפננ שישן ובלי להחזיק על הידיים וכן הלאה , אם בכל זאת תרצי להפסיר להניק , תחזרי אלינו ונתעמק בזה יותר, בלי קשר .. עדכני :)
    בהצלחה  

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה