ניצול ימי מחלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בהריון לקראת חודש שמיני עובדת בשתי עבודות אחת משרה מלאה בשעות הבוקר-עבודה מהבית והשנייה פיזית (בית קפה- אחראית, 8-9 שעות על הרגליים ) 3 פעמים בשבוע עד חצות ואף יותר. במשרה הפיזית מאוד קשה לי ויש לי כאביי גב ורגליים , האם ניתן להגיש חופש מחלה רק לעבודה הפיזית ראוי לציין כי נותרו לי 75 ימי מחלה בבית הקפה הנותרו לרשותי ובנוסף אנ י שכירה בשתי מקומות העבודה ושילמתי תמיד ביטוח לאומי ועשיתי תאום מס.
    תודה רבה
    שונטל
1 תגובות
עמוד 1
  • היי, הינך יכולה לנצל עד 30 ימי מחלה, אחרת תיאלצי להיחשב בשמירת הריון שזו למעשה האופציה השנייה שלך.
    בכל מקרה עלייך לגשת לרופא הנשים ולהוציא אישור המפרט שארינך יכולה לעבוד בעבודה הפיזית כפי שפירטת.
    עו"ד יעל בועז
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה