פענוח מעקב זקיקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר

ביצעתי היום פעם ראשונה אולטרסאונד מעקב זקיקים ביום ה15 למחזור,
    יש לציין כי אני שומרת טהרה והטבילה החודש היתה ביום ה11 למחזור במוצאיי שבת 7.7.12
    תוצאות הבדיקה:
    עובי רירית הרחם:12 מ"מ
    אחר:תלת שכבתית

שחלה ימנית:
    19 מ"מ עכור נצפה נוזל בדוגלס

שחלה שמאלית:
    הערות לזקיקים:נצפו מספר זקיקים קטנים

היה חשש כי אני מבייצת ב7 ימים נקיים ולכן התחלתי במעקב זקיקים לאחר חצי שנה של נסיונות ללא הצלחה בצורה טבעית.
    הטכנאית אמרה כי לפי מה שהיא רואה הביוץ התרחש לפניי יום יומיים,
    אך הרופאת נשים שלי אמרה שלא ניתן לאבחן מתי בדיוק הוא התרחש אלא רק שהוא אכן התרחש כי היא רואה גופיף צהוב קטן משהו כזה..
    מה דעתך?האם באמת לא ניתן לאבחן לפי התוצאות האלה מתי התרחש הביוץ?
    האם הוא בכלל התרחש באמת?או שעליי להמשיך לקיים יחסים?אפשר לדעת זאת לפי הבדיקה באופן וודאי?
    הטבילה היתה לפניי 4 ימים ומאז קיימנו יחסים כל יום...
    תודה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    אני מסכים עם הרופאה שלך, אפשר לדעת שהתרחש ביוץ, אבל קשה לקבוע על סמך בדיקת אולטרהסאונד מתי זה התרחש. לשם כך יש אמצעים אחרים כמו מדידת חום, ערכות ביוץ ועוד. במידה ויש לך מחזורים סדירים אפשר לאמר כמעט בוודאות שאת מבייצת. השינויים ההורמונלים שמתרחשים לקראת ולאחר הביוץ שומרים על המחזוריות הקבועה.
    מומלץ להתייעץ עם הרופאה המטפלת לגבי שאר השאלות וההמלצות להמשך.

בהצלחה!!
    ד"ר דוד דנון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה