היי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני חצי שנה עברתי הפלה בשבוע 13+.
    היו לי שאריות שנשארו וקבלתי אחרי חודשיים מחזור לאחר שנטלתי כדורים להמרצת מחזור.
    בגלל שהתחיל לי בעיות בבלוטת התריס בעקבות ההיריון(תת פעילות) אמרו לי להפסיק לקחת גלולות, וכשהפסקתי לא קבלתי מחזור(היה כתם חום כמה ימים אחרי שהייתי צריכה לקבל מחזור,שלא דומה בכלל למחזור וזהו)
    הייתי הבוקר אצל רופאת נשים שהמליצה לי על בדיקת דם להריון(אם זה ייחשב לאיחור אז מאחר לי בשבועיים וחצי בערך) והתוצאה הייתה 5> ובהערות היה "סרום מאוד לפידי". כפי שזכור לי מתחת ל10 זה לא הריון אך האחות אמרה לי שאם אין הריון זה אמור להיות אפס וכנראה שבצעתי את הבדיקה מוקדם מידי ושזה כנראה כן התחלה של הריון ושעוד שבוע אני צריכה לבצע בדיקה חוזרת.
    אני רוצה לציין שאחרי ההפלה עשיתי בדיקת בטא שהייתה במגמת ירידה.

מה זה אומר?יש התחלה של הריון או לא?
    עוד לא התאוששתי מבחינה נפשית וגופנית מההריון הקודם....כל תינוק שאני רואה אני מצטמררת...אני לא חושבת שאני מוכנה לזה....מפוחדת מאוד...

תודה.
2 תגובות
עמוד 1
  • מצטערת על מה שעברת ואת עוברת.
    תוצאה של 5 בבדיקת בטא זה שלילי, לא התחלה של שום דבר...
    מעל 15 אפשר לומר שזה תחילת הריון.

שיהיה בהצלחה!
  • בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה