בן שנה עם קשיי הירדמות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בני הבכור בן שנה בדיוק והוא עדיין לא מצליח לישון רצוף בלילה,אם אני משכיבה אותו לישון בשמונה(אחרי שאני רואה שהוא נלחם בעייפות) בנוסף,אני מניחה אותו בלול ולוקח לו בערך שעה ליהרדם,וזאת אחרי שקילחתי אותו,חיתלתי אותו והאכלתי אותו דיסה...ובמעון הגננת אומר שהוא ישן בצהריים לפחות שעתיים...
    מה זה יכול להיות?!?!אני כבר מרגישה ממש עייפה!!!!!
1 תגובות
עמוד 1
  • הי אורטל
    על מנת שבנך לא ייכנס למצב של עייפות יתר, מומלץ לשים לב שלא עוברות יותר מחמש עד חמש וחצי שעות מרגע שהתעורר משנת הצהריים ועד שהולך לישון בערב (אפשר להשכיבו גם ב- 19:00) אם יש צורך. אם את רואה שבנך "נלחם בעייפות", יתכן ושמונה זה כבר מאוחר לו מדי ויש לכך השפעה על השינה ועל משך ההירדמות. ממליצה לנסות להקדים את שעת ההשכבה.

בנוסף, ממליצה לקיים טקס שינה הכולל סדר פעולות קבועות שחוזרות על עצמן בכל ערב באותה השעה.

כאשר בנך מתעורר באמצע הלילה או כאשר את משכיבה אותו לישון, שבי לידו עד שנרדם. את יכולה לסייע לו באמצעות מגע / טפיחות / קולות מונוטוניים (שששש... אה אה אה...). ייתכן וידרשו ממך המון סבלנות והתמדה, אך כך בנך יוכל ללמוד בהדרגה להרדם בכוחות עצמו.

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה