הנקה + כאבי תפרים וטחורים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם,

יש לי 2 שאלות...

1. במה משתמשים אחרי לידה כדי להרגיע כאבי תפרים והיווצרות טחורים?

2. יש לי חששות בקשר להנקה, לאחותי היו הרבה בעיות בהנקה ראשונה(כגון סימנים אדומים וסדקים בפטמות) ולכן אני רוצה לדעת מה אני צריכה לעשות לפני על מנת לצמצם בעיות מסוג זה בהנקה. האם כדאי לקבל יעוץ על הנקה לפני הלידה?

אודה לתשותבכן.
2 תגובות
עמוד 1
  • היי :)
    יש מוצר מעולה שנקרא אלופרופוליס לטחורים ויש אלופירסט לאחרי הלידה זהו תרסיס על בסיס אלוורה ותמציות צמחים נהדר! מרגיע , מחטא, מאחה ואין צורך לגעת ביד! את מוזמנת לגבי זה לפנות אליי :) או לחפש בנט משווקים של המוצר את יכולה להיכנס חקישור הבא ולקבל עוד פרטים:http://www.mazorforever.co.il/

לגבי ההנקה כן אני ממליצה בחום שאם לא עברתם קורס הכנה ללידה בו ה****ו מפגש להנקה לערוך מפגש הכנה בבית עםנמדריכת הנקה מוסמכת , זה עוזר חהביןנאת המנגנון ולמה לצפות .. וגם מקנה ביטחון שיש למי לפנות :)
    שתהיה לידה קלה ועדכני אותנו:)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • בוקר טוב (השם שלך קצת קשה להגייה...)
    כשאני ילדתי את הקטן שלי (לפני כשנתיים) חברה הביאה לי במתנה תחבושות עם מגנזיום שהקלו עלי מאוד. הכאבים באיזור התפרים היו בלתי נסבלים ורק חיכיתי שיעבור השבוע הראשון לאחר הלידה (זה פרק הזמן שזכרתי מהלידה הראשונה...) לתחבושות קראו פרי פלוס והם היו של חברת בייבי טבע. (יש להם חנות בתל אביב)
    לפני שנה המלצתי עליהם לחברה אחרת, אבל לא היה להם במלאי, אני מניחה שבנתיים זה כבר חזר למלאי.
    בהצלחה בלידה! (ומי יודע, אולי התינוק פשוט יחליק החוצה : ) )
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה