דלקת בשד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב
    אני מצוסכלת מהדלקת שד שיש לי, ככל הנראה נגרמה מחסימת צינוריות חלב.
    החום עבר ואני נוטלת כבר 5 ימים אנטיביוטיקה אבל הכאב הפנימי וההתקשות הפנימית בשד נותרו...בשאיבה אני שמה לב שמהשד הבריא החלב נוזל כראוי ואילו מהשד הבעייתי קשה להוציא את החללב.'אני מקפידה על עיסויים, קומפרסים חמים ואמבטיות חמות, שאיבה ואםילו הבעל עוזר ומוצץ מהשד אך. זה טרם השתפר.
    שאלתי היא
    מתי זה מתחיל להשתפר? מה עליי לעשות?
    הילד נרגם לי לרוב בהנקה וזה מתסכל אותי...זה בעיקר קורה בהנץה מהשד הבעייתי

אני נוטה להניק 20 דקות מכל שד האם זה נכון? אולי אני לא מניקה בצורה נכונה וזה מה שגרם לדלקת

אשמח לעצה
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
3 תגובות
עמוד 1
  • היי ומזל טוב , את צריכה לאפשר לו לינוק כמה שירצה מאותו שד, ולעודד אותו לינוק ולא לישון על השד, כן כדי במצב כזה לחמם את השד לפני הנקה , ובדקי האם אין במקביל שלפוחית חלב ( מעיין יבלת) על הפטמה שחוסמת את הצינורית , במידה והדלקת לא עוברת תוך 48 שעות מציעה לך לפנות ליועצת הנקה מוסמכת:)
    לנוח הרבה ולשתות המון מים
    ועדכני אותנו

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • תודה רבה על התשובה.
    מאז שהחלה הדלקת עברו 5 ימים ועדיין אני נלחמת עם עיסויים קומפרסים חמים אמבטיות ושאיבות ועדיין אני מרגישה כאב פנימי, השד עצמה רכה אבל בפנים יש התקשות. מה את ממליצה לעשות?
    ההתקשות הפנימית כבר הייתה צריכה לעבור? או שלוקח זמן עד ץהיא עוברת?
    אם איני מנתקת אותו מהשד האחת ומעבירה לשניה הוא יכול לינוק זמן ארוך מאוד שעולה על 40 דקות, זה תקין?
    כשנוא נרדם לא תמיד אני מצלעחה להעיר אותו, מה שגם שמהשד הבעייתי היניקה יותר קשה לו ואני חושבת שבגלל זה הוא נרדם.
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • היי ושבוע טוב ,
    קודם כל 40 דקות בגיל הזה, עדיין נחשב תקין לכן אפשרי לו לאכוצ ארוחה ארוכה מאותו שד ..
    לגבי השד הדלקתי כדאי לראות כירורג שד

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה