מתוסכלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,

יש לי בן בן שלושה שבועות ניזון ממטרנה.
    הבן שלי ישן ביום מעולה!!! בלילה...השם ישמור... צורח מתקפל מכאבי בטן (גזים) ואין לי מושג איך להרגיע...
    הבעיה הכי גדולה שלי היא שהוא לא נרדם לבד רק בידיים וגם אז... כשאני מעבירה אותו לעריסה ברוב הפעמים הוא מתעורר...
    אני מנסה לתת לו מוצץ גם את מוצץ הסרבנים כדי להרגיע את הבכי- לא עוזר!!!
    כשהוא כבר מוכן לקחת מוצץ אז הוא נרדם מהר לא בידיים וליותר זמן..
    כשהוא בוכה הפה פתוח אני מנסה להכניס את המוצץ והוא פשוט לא מוכן!!
    אני אובדת עצות גם בנושא השינה וגם בנושא המוצץ...
    קשה לי נורא יש לילות שהוא לא מפסיק לבכות ואין לו שינה רצופה מעל חצי שעה...
    וגם לי...

עזרה בבקשההה
6 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    את מתארת בדיוק מה שעובר עלי! בני בן שלושה שבועות- רגוע ושלו ביום, אבל לאחר השעה 21:00 בערב הוא מתחיל לבכות ולא רגוע- נסיתי לתת לו גרפוואטר ומי סוכר שיקלו לו מעט על הגזים וזה קצת עזר אבל עדיין הוא עירני יותר עם רדת החשיכה לוקח מוצף אבל זורק אותו אחרי מס' דקות ושוב מתחיל לצרוח... ככה כל ערב אנחנו במלחמת ההתשה
    למישהי יש עצה מה לעשות?
  • זה כבר לא הגזים!!!
    זה כל ערב ככה...
    גזים יש גם ביום...
    ניסיתי שיהיה ער לפנות ערב ואולי ככה ישן קצת יותר... תקשיבי טוב התינוק היה ער 4 וחצי שעות משעה 16:00 עד 20:20 ואין!!! הוא לא ישן ...
    לפעמים הם בוכים מרוב עייפות אבל נגמרתי כבר ביימיים האחרןנים יש גבול לבכי זה לא מפסיק!!
    בהתחלה אמרתי הוא יבכה קצת ואז ירדם מהבכי...בולשיט הוא בכה שעתיים רצוףףף ..
    לא סיבוב בחצר, לא מטרנה, לא ציצי, לא מים, לא חיתול , לא אמבטיה לא מוצץ ולא נעליים!!!
    אני כבר קורסת... ממש..
  • אני ממש מבינה אותך! גם אני נסיתי להעיר אותו לפנות ערב וגם אני אמרתי שלא יכול להיות שזה גזים! אין הוא פשוט משמונה בערב עד אחת בלילה בערך עירני, בוכה, נודניק וביום כאילו זה ילד אחר לגמרי.
    אמרו לי שזה יעבור לבד וגם אני אתרגל (תירוצים לאמא החדשה בלי סוף)
    מה שכן אורי פחות היסטרי ממה שאת מתארת- יכול להיות שכואב לו משהו?
    אני במאת מקווה שזה יסתדר לנו, איך שמגיע הערב אני כבר בכוננות
  • יכול להיות שאני כבר כל כך מתוסכלת שהוא בוכה 5 דקות וזה נראה לי כמו נצח...

אני מקווה שיענו לנו בהקדם על ההודעההההההההההה
  • הי קורין
    ראשית, מזל טוב.
    מתנצלת על העיכוב בתשובה. אני מבינה את הרגשתך. בנך עדיין מאד קטן והוא מסתגל לאט לאט לעולם. מדובר בתקופה לא קלה, אך יחד עם זאת יש כמה דברים שעשויים לסייע לך:

על מנת שבנך לא יכנס למצב של עייפות יתר, מומלץ להשכיבו בכל שעה עד שעה וחצי מרגע שהתעורר. בגיל זה הוא זקוק להרבה שינה. גם אם נרדם לפרק זמן קצר, הקפידי להשכיבו באופן יזום כעבור שעה עד שעה וחצי.

נסי להשתמש מדי פעם ולסירוגין במנשא בד, הוא עשוי לעזור גם לכאבי הבטן וגם לשינה.

נסי לעטוף את תינוקך לפני השינה. יש באינטרנט הסברים רבים על עיטוף תינוקות ועל איך לעשות זאת באופן בטוח ונכון.

במידה ואחרי תקופה עדיין תרגישי קושי, תמיד תוכלי להעזר בהדרכת שינה חד פעמית ולקבל כלים נוספים.

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
  • קורין, גם הבן שלי היה בדיוק ככה עד שהתחיל לקחת מוצץ!

ניסית אולי לשים על המוצץ טיפה תכשיר נגד גזים? זה מתוק להם אבל עדיין בטיחותי לנטילה לתינוקות..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה