שלום ךכולם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם... אני חייבת לשתף אתכן במה שעובר עליי כי אי אפשר להחזיק הכל בבטן, לפני כחצי שנה הייתה לי הפלה כימית טבעית אפילו לא ידעתי שאני בהריון רק אחרי ההפלה גיליתי, ההייתי אצל רופא וכמובן עד שלא תשאבי מידע אף אחד לא ידאג להסביר לך מזה הפלה כימית. הסביר לי הרופא פחות או יותר ואמר לי לעשות בטא ולראות שהערך נמוך מ 7 עשיתי והכל היה בסדר, לפני כחודשיים גיליתי שאני שוב בהריון שבוע 6 הכל טוב ויפה הלכתי לרופא בדק הכל היה בסדר ראה דופק ועשה לי בדיקות דם בסיסיות אבל כנראה שכח שעברתי הפלה ולא עשה לי את כל הבדיקות כמו החשובה שהיום אני יודעת שהיא תפקודי קרישה או משהו כזה, במהלך כל התקופה היו לי הפרשות חומות שלדעתי היו לא תקינות ולדעתו זה טבעי, כמו כן אמר לי לחזור אליו עוד שישה שבועות שזה גם נראה לי פרק זמן ארוך מדי, אתמול מיוזמתי קמתי בבוקר ומרב הרגשה לא טובה כשבוע הלכתי לרופא ולהפתעתי או שכבר לא להפתעתי העובר היה ללא דופק וכמובן שהרופא שלי לא הסכים לקבל אותי כיוון שהיה ״עמוס״ ואפילו שנכנסו אליו אם תוצאות הבדיקות וביקשתי שעוד מישהו יבדוק אותי באולטרסאונד לפני שאלך לגרישה אז גם אז אמר כי עמוס ומישהו אחר יעשה, עשו לי עוד אולטרסאוד ושוב ראו שאין דופק שבוע עשירי ועובר מתאים לשבוע 8 וחצי בקיצור עשיתי גרידה שריסקה אותי נפשית לחתיכות. ופשוט אני לא יודעת אם לקרוא לזה רשלנות אבל רופא שהוא מנהל מרפאה וכזה יחס פשוט בא לי להרוג אותו באמת זה ההרגשה שיש לי פעמיים ברציפות לעבור הפלה זה לא נעים ולא כייף ואני לא מאחלת את זה לאף אחד שבעולם.. ואני ככ מקווה שהגרישה הזו לא פוגעת בנו ואני מקווה שלהבא יהיו לכולנו רק בשורות טובות. סליחה על החפירה אך ההייתי חייבת לשתף אתכם
3 תגובות
עמוד 1
  • היי מקסימה מצטערת מאוד לשמוע, עברתי כמוך גרידה לפני כמעט 3 חודשים אחרי המון זמן של נסיונות לכן מבינה לליבך, לגבי תפקודי קרישה לא בודקים רק אחרי הפלה שלישית כי קופ״ח לא ממנת והאמת שגם אין כל כך טעם כי הרבה פעמים אחרי הפלה נכנסים להריון תקין!!! וחבל על הלחץ... אם את עדיין חושבת שאת צריכה לעשית את הבדיקה אז תתעקשי עליה! זה בדכ עובד!
    לגבי הרשלנות מסכימה איתך שלעיתים יש חוסר רגישות לנושא ולא תמיד מצליחים להבין אותנו בעיקר מי שלא עבר את זה...וזה קשה מי כמוני יודעת קשה מאוד מאוד... את תראי שהזמן עושה את שלו עם כל הקושי עכשיו.... וכמה שזה נשמע רחוק ממך כרגע... הייתי ממליצה לך לעבור רופא ומהר...
    מאחלת לך הריון תקין ועגלגל בקרוב!!!
  • היי ורד המון תודה על הקדשת זמנך והתייחסותך למה שכתבתי ולגביי עיניין הקרישה אני אתעקש על זה מאוד כיוון שאני לא מעוניינת בהפלה שלילית, וכמו כן עדיף לעשות הכל באופן פרטי הכוונה כי מעכשיו אלך לרופא פרטי כי אין שום תועלת ברופאים בקופה ולא שאני מזלזלת חלילה אבל אחד הספיק לי באופן חד משמעי.
  • אוי מתוקה, אני קוראת את מילותייך ובא לי לבכות
    חוסר אחריות משווע.
    אני מאחלת לך שלעולם לא תצטרכי, ואף אישה, לעבור מה שעברת שוב.

אני בטוחה שבעזרת ה' ממש בקרוב תזכי להריון חדש תקין ארוך ומשעמם
    האושר הזה יכפר על כל עוגמת הנפש שעברת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה