מודאגת לגבי הערכת משקל. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני נמצאת בשבוע 22 ולפי אולטרא סאונד הערכת משקל של העובר היא 490 גרם. לפי הערכה אני יודעת שזה לא מתאים לשבוע 22 זה יותר, בנוסף הבטן של התינוקת גדולה שבוע 23+2 וגם בסקירה מוקדמת זה יראה שהבטן גדולה יותר ולכן רופאת נשים שלי שלחה אותי לעשות העמסת סוכר.
    העמסת סוכר יצאה תקינה, אבל אני מודאגת מסכרת, כי אני בחורה עם עודף משקל מאז ומתמיד. האם יש קשר בין זה שאני שמנה אז הילדה שלי תיהיה שמנה או שאני אוכלת משהו לא מתאים להריון או שאני צריכה לזוז יותר?
    אני שומרת על עצמי ומשתדלת לאכול נכון, עליתי רק 2 קילו מאז ההריון, אולי יש צורך בדיאטה מיוחדת?
    תודה.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    למדידות של העובר יש סטיה של 7-10 ימים. עוד מוקדם להעריך אם העובר יהיה גדול או לא לפי בדיקה בשבוע 23.
    לגבי עודף משקל לילדה - הסיבות לעודף משקל רבות וכוללות גורמים גנטיים (שעליהם אין לנו שליטה) וגורמים סביבתיים חלקם במהלך ההריון כמו סכרת, שאין לך, וחלקם הגדול לאחר הלידה.
    אין כרגע המלצות מיוחדות מעבר למה שאת מבצעת והרופאה שלך ביצעה.

בהצלחה,
    ד"ר דוד דנון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה