קורס הכנה ללידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי...
    באיזה שבוע מומלץ להתחיל קורס הכנה ללידה?
    האם מומלץ על מספר מפגשים מסוים?
    האם יש לשים דגש על נושא מסוים?
    תודה
8 תגובות
עמוד 1
  • אני עשיתי מפגש אחד באסף הרופא ביום שישי מהבוקר עד הצהריים...
    גם אם זה 20 מפגשים זה שווה!!!
    זה עוזר מאוד!!!
    ממליצה בחום!!!!
  • אני עשיתי עם בעלי בהדסה עין כרם כ 6 מפגשים
    מאוד מאוד עזר בעיקר עזר לי הנשימות שלימדו אותנו

• היי,
    רוב הקורסים הקבוצתיים בנויים מ6 מפגשים זהו משך זמן מומלץ לקורס יש קורסים שמתקיים מפגש נוסף לאחר הלידה ( ממתינים עד שכל הקבוצה תלד)
    וישנם קורסים קצרים יותר,
    יש המון אינפורמציה והמון מה ללמוד, להבין ואף לתרגל ,
    לכן אני ממליצה על קורס אישי שאורכו לפחות 3 מפגשים או קבוצתי 6
    מומלץ להתחיל סביב שבוע 28 -30
    בהצלחה

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • ושכחתי .. הדגש בקורס.. בחירת הקורס המתאים היא לפי פנטזיית הלידה שלך .. תפקידו של הקורס הוא לחשוף אותך לכל האפשרויות, להפיג חששות, להכין את גוף לקראת הלידה ולקראת ההורות :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • שלום יקירה

ניתן לעשות קורס הכנה ללידה בקבוצות או באופן פרטי, תלוי מה אתם מחפשים וכמובן וגם תלוי בתקציב! יש עוצמה בדינמיקה קבוצתית ובזה שאתם עם עוד אנשים שחווים רגשות, חששות ושאלות שדומים לאלו שאתם חווים. אך לעיתים זוג מחפש מענה אישי יותר או שמרגיש יותר בנוח אחד על אחד.
    קודם כל רצוי לעשות קורס הכנה ללידה אצלי מישהי ששמעת עליה או מישהי עם רקע בהריון ובלידה.
    יש מגוון קורסים דרך קופת החולים וגם בביתי החולים - שם יש בדרך כלל 8-12 זוגות בקורס ולעיתים זה מרגיש עמוס. יש מדריכות הכנה ללידה (בדרך כלל מיילדת או דולה) שמעבירות קורסים בקבוצות קטנות ואינטימיות יותר, וזה גם נותן מענה ולווי אישי.
    מומלץ להתחיל סביבות שבוע 27-30 אבל כמובן שזה תלוי גם בזמינות ופתיחת קורס באיזור שלכם וגם במספר המפגשים. הראיון הוא שרצוי לסיים את הקורס עד שבוע 36 ושיהיה כמה שיותר קרוב ללידה כדי שהדברים לא ישכחו.

שיהיה לכם בהצלחה רבה!!

מיילדת ויועצת הנקה מוסמכת. מנחה לעיסוי תינוקות ובייבי יוגה
    laura-birth.co.il
  • תודה עזרתן לי מאוד...
    אני הולכת לעשות בבי~ח רוטשילד כי זה מתאים לכיס שלנו וגם לרוח האנשים... ((אנחנו חרדים וזה קורס לנשים בלבד))
    בכל אופן תודה על המידע!!
  • יופי :) שמחה לשמוע וגם ללמוד על קורס לנשים בלבד :)
    בהצלחה , שתפי אותנו בחוויות מהקורס נשמח לשמוע:)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • שלום רב,
    קורס הכנה ללידה לנשים בלבד הינו רעיון מקסים, כדאי לחשוב על האפשרות לצרף אישה נוספת ללידה , על מנת שתעזור לך (אמא, חברה טובה,
    דולה). בהנחה ובן הזוג אינו יכול להיות לעזר במובן הפיזי. במידה ויש לך מישהי שמלווה אותך בלידה, כדאי מאד שתצטרף אלייך לפחות לחלק מהמפגשים בקורס, על מנת שתרכוש את הכלים והידע שיסייעו לה לעזור לך בלידה.
    בבברכה,
    דניאלה אוט - "תכלת" הכנה ללידה

תכלת קורס הכנה ללידה
    0523470950
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה