מי מכירה מפעיל ליום הולדת שווה וזול ? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז לפני שניגמרת השנה החלטתי לעשות לגדול יום הולדת שהייתה לו לפני חצי שנה
22 תגובות
עמוד 1
יש לך את חופית שלנו תדברי איתה חפשי אותה בפייסבוק היא נקראת חופית הדמיונית
בדיוק רציתי להמליץ לך על חופית שלנו
חופית מדהימהההההה יש לך את לירון הליצן שהוא אחד המפעילים אם לא "ה" יש איתו רק בעיה אחת הוא לא מוכן לעשות הפעלה במקום פתוח.. יש לו תפאורה ואביזרים יקרים רק באולם סגור או חצר מגודרת
עוד שאלה, אולי אתן מכירות את שומשום הליצנית ? שמעתן ? ראיתן ????
טוב. כמובן כמו כולן את חופית המדהימה שלנו אני עשיתי לדניאלה,באפריל האחרון עם מפעיל בשם אלירן אייל מלמור הפקות שהוא מדהים מדהים מדהים יש את שירה מקושקשת שלא יקרה יש את ראשית מכוכב אחר מדהימה ולא יקרה בריולמה שגם היה ביום הולדת של דניאלה ואין עליו הילדים נשלחי לי הודעה אעביר לך טלפונים
יש את אסף- הליצן המצחיקן.
עשה אצלי יום הולדת לגדול שנתיים רצוף.
סביב 500 ש"ח -הוא מראשון לציון
עירית תודה
לפני שנה הזמנתי את שומשום הליצנית אלי ... אם תרצי לשמוע איך היא כתבי לי מייל לא בא לי לכתוב עליה פה [email protected]
גנית תודה
אני הזמנתי מפעיל בלונים- היה מעולה ולא יקר . פעילות של שעתיים ואח"כ הכין לכל ילד איזה בלון שביקש. הילדים נהנו מאוד וגם ההורים. אם זה נראה לך אשלח לך את הטלפון שלו.
אילנה תודה
אין לי את המספר..... אבל תעשי חיפוש בגוגול "הליצן המצחיקן"