שבוע 36 , לחץ בחלק התחתון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, לפני הכל רציתי להודות על התשובות והעזרה החיובית שאתה נותן כאן. מאוד עוזר לא להילחץ ולקחת דברים בפרופורציות.
    אני כרגע בשבוע 36 עם סכרת הריון מאוזנת בת****+תת פעילות בלוטת תריס מופלת בכדורים. מזה שבוע לערך אני מרגישה מידי בוקר לחץ בחלק האחורי של הישבן ולא מסוגלת ללכת לשירותים כאשר הלחץ קיים (לא לשתן-אין לי בעיה עם שתן). לעיתים זה מלווה במספר דקירות חזקות מאוד (התכווצויות). אני מנסה להירגע ולנשום ולרוב אחרי שעה שעתיים לערך אני מצליחה ללכת לשירותים ואז יש הקלה גדולה. זה קרה גם לא בשעות הבוקר כאשר עשיתי הליכה ארוכה ברגל וגם כאשר עבדתי פיסית קשה מאוד. בכל המקרים אם אני נרגעת ושוכבת זה עובר אחרי 20 דקות לערך. אני סובלת מטחורים בגלל ההריון אולם עד עכשיו לא הרגשתי אותם והם לא הפריעו לי. בתחושה של אלו אינם הטחורים אלא משהו פנימי יותר.
    למרות שזה הריון הראשון אני מנחשת שאלו צירים לפי אורכם (30-40 שניות לערך) ולפי עוצמתם (כואבים מאוד). בנוסף אני ממשיכה להרגיש לחץ לא נעים בזמן ישיבה (אני עובדת בישיבה), תחושה כאילו אני צריכה לשירותים כל הזמן.
    היו לי צירי ברקסטון וחשתי אותם בבטן כמו כאבי מחזור, ברמות יחסית נמוכות של כאב. זוהי תחושה שונה מאוד ובאיזור שונה.
    האם אלו תופעות רגילות של סוף ההריון (הגוף מתאמן)? האם יכול להיות קשור לירידה של התינוק למטה? האם עלי לגשת להיבדק מיידית או שזה יכול לחכות לשבוע הבא? אני לא רוצה לגשת לרופא/בית חולים אם אין צורך.
    חוץ מכך אני מרגישה טוב מאוד.
    תודה רבה על העזרה!!!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אכן נשמע כמו צירים, יחד עם לחץ של הראש על הרקטום שגורם לתחושות הללו שלך. כדאי ללכת להבדק למרות שאת לא רוצה, בעיקר כדי לוודא שאין פתיחה ושאת לא נכנסת ללידה.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה