שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי תאומות בנות עשרה חודשים. עד עכשיו הן ישנו לילה שלם רצוף בלי הפסקות מ-10 עד 8-9.ואז הן אכלו והמשיכו לישון עוד שעתיים בערך.
    אבל בתקופה האחרונה הן פתאום מתעוררות לי בשתיים בלילה ובכיות ואחת מעירה את השניה ואני לא יודעת מה לעשות כי אני לא רוצה להרים מיד על הידיים כי אז היא תתרגל לזה אבל אם אני לא מרימה על הידיים היא מעירה את אחותה. והן שתיהן ככה כל לילה מישהי אחרת. ואני מנסה מוצץ ולנדנד ואז לוקח להן בערך שעה להירדם.
    יש פתרון?
    מה לעשות?

1 תגובות
עמוד 1
  • הי חני.
    במידה והבנתי נכון והן הולכות לישון ב- 22:00, ממליצה להקדים את שעת ההשכבה. נראה שבנותייך מתחילות את הלילה מאוחר מדי ומתעוררות בבוקר מאוחר מדי... בגיל זה, מומלץ להשכיב בסביבות 19:00-20:00 (תלוי מתי התעוררו מהשינה שלפני).

טוב את עושה שאת לא מרימה על הידיים. אל תילחצי שהן יעירו אחת את השנייה, מניסיון שלי עם תאומים- הן יתרגלו מהר מאד. לעומת זאת, אם תרימי- ייתכן ותכניסי את עצמך לקשיים חדשים... ממליצה להשכיב בזמן, אחרי טקס שינה קבוע ומסודר ובמידה ומישהי מתעוררת, לשבת לידה עד שנרדמת. גם אם זה ייקח שעה בהתחלה, במידה ותהיי עקבית- תחושי בשיפור הדרגתי.
    בנוסף, אפשר לתת להן לאכול החל מ- 05:00 ואז להחזיר לישון.

במהלך היום, הקפידי כי ישנו כשלוש שעות, בשני פרקי שינה, כך לא יגיעו לשנת הלילה עם עייפות יתר (שעלולה להשפיע על רציפות השינה בלילה).

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה