הריון בהפתעה.. סי.טי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שמי מזל, 37, אמא ל4 ילדים וולא תכננתי כלל הריון!!! הרופא דרש שאפסיק גלולות כיוון שחודשיים קודם קבלתי 2 בכל חודש בעקבות תאונת דרכים שעברתי.
    קבלתי מחזור ב18/4 וטבלתי ב4/5. קיימנו יחסי מין מוגנים בשבוע וחצי הראשונים ויומיים לפני מועד קבלת המחזור קיימנו פעמיים ללא הגנה. אציין שבתאריך 16/5 ו22/5 עשיתי סיטי וצילומים. מאז לא קבלתי מחזור ואף עשיתי 4 בדיקות הריון שיצאו שליליות. אני מקבלת מחזור כל 25 ימים והיום עשיתי בדיקה נוספת שהראתה שני קווים-הריון. הכיצד זה ייתכן שנכנסתי להריון? הרי קיימנו יחסי מין ביום ה24-25 מיום קבלת המחזור. אציין שהביוץ היה תמיד ביום ה13 ואיני מבינה כיצד נכנסתי להריון.
    שנית, עברתי הרבה הקרנות ב3 החודשים האחרונים שישה סיטי וצילומים. אני מפחדת מאוד ולא יודעת מה לעשות!! ההריון לא מתוכנן ואני פשוט המומה מהבוקר. אודה לך מאוד אם תוכל לענות על שאלותיי.
    מזל

מזל
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

לגבי הכניסה להריון יש כמה אפשרויות:
    1. יחסי המין אמנם היו מוגנים, אך היה כשל באמצעי ההגנה. אינני יודע באיזה הגנה השתמשת אך לכל שיטה יש אפשרות לכשלון, אמנם נדירה אך קיימת
    2. הביוץ איננו סדיר כך שהופיע מאוחר יותר מכפי שחשבת
    3. הדימום שהיה ב - 18.4 איננו מחזור, כך שהמחזור היה עוד קודם לכן

כדאי לענות על כל השאלות הללו חשוב לעשות בדיקת אולטרה-סאונד ולוודא באיזה שבוע הריון את.

לגבי ההמשך, השאלה העיקרית האם ההריון רצוי או לא רצוי:
    1. אם לא רצוי אפשר לבקש לעשות הפסקת הריון
    2. אם רצוי, אז לברר מהי מידת החשיפה לקרינה (לפי סוג וכמות הצילומים שעשית), ביחס לשבוע ההריון בו היית ואת זה לוודא על ידי האולטרה-סאונד

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה