עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    בני בן 7 שבועות, ילד ערני מקסים, יונק.
    הקושי שלנו מגיע בשעות הערב, החל מהשעה 18:00 בערך הילד אוכל כל שעה (במקום כל שעתיים כפי שקורה במהלך היום), הוא עייף , נרדם ומתעורר, בוכה אם מורידים אותו מהידיים. מכיוון שיש לי עוד ילדה בבית ורוב הזמן אני איתם לבד אין לי את האפשרות לטפל רק בו ולהשאיר אותו כל הזמן עליי.
    מה אוכל לעשות כדי לעזור לו? כיצד אוכל לשנות את מה שקורה בערב?
    חשוב לציין שעדיין אין שעות קבועות של שינה במהלך היום, האם כבר אמורות להיות?
    תודה, אילנה.
3 תגובות
עמוד 1
  • אני יכולה להגיד לך שאצלי ביתי במהלך היום הייתה אוכלת כל 3 שעות ובערב היא הייתה מראה סימנים של רעב כל שעה והייתי מאכילה אותה אבל בעצם היא לא הייתה רעבה פשוט היו לה כאבי בטן והיא הייתה צריכה משהוא למצוץ וזה שנתתי לה למצוץ בקבוק הרגיע אותה ולכן תבדקי אולי לתת לו מוצץ שימצוץ אולי הוא צריך למצוץ וזה לא רעב

• הלוואי והיה לוקח מוצץ!! אפילו מוצץ של סרבנים הוא לא מוכן לקחת.
    אני זקוקה לפיתרון אחר
  • הי אילנה.
    מזל טוב.
    עדיין לא אמורות להיות שעות קבועות בגיל זה. רק עכשיו, השעון הביולוגי של בנך מתחיל "להסתדר" ועדיין טבעי מאד שהשינה לא תהיה מסודרת.
    חשוב להקפיד במהלך היום להשכיבו כל שעה עד שעה וחצי מרגע שמתעורר.

בנך עדיין קטן מאד וזקוק למגע. גם הארוחות עדיין לא מסודרות וזה טבעי לחלוטין. על מנת להקל עלייך, את יכולה להשתמש במנשא בד מדי פעם (כך הידיים שלך יהיו פנויות).

במשך הזמן, לאט ובהדרגה- תוכלי לנסות להניחו במיטה ולעזור לו עם טפיחות / קולות מונוטוניים. גם "עיטוף" עשוי מאד לעזור (חשוב רק לעשות אותו באופן בטיחותי. אפשר למצוא על כך הסברים באינטרנט).

אני מבינה שלא קל כשיש עוד ילדה בבית. נסי לשתף אותה ולתת לה לעזור לפעמים במה שאפשר.

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה