אשמח לייעוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,
    קודם כל זה מאוד כיף שיש מישהו מומחה להתייעץ על כל מיני דברים,
    אז ככה :
    הבת שלי כמעט בת שנתיים כבר מלפני כמה שבועות שמתי לב שהיא מתחילה להביע את דעתה ... וראיתי שכל דבר שהיא לא רוצה היא פשוט אומרת לא רוצה..
    הבעיה מתחילה שבשבועיים האחרונים כל מי שמעצבן או מתגרה איתה או (וזה חשוב) בעבר (הקרוב- ז"א יום קודם , כמה שעות קודם) "רב" איתה בצורה זו אחרת היא ישר כועסת ונותנת מכה ואומרת נו נו נו , אציין שלא לכל אחד היא עושה ואני שמה לב שזה סוג של התגוננות או התבטאות של כעס..
    מה גם היא החלה תוך כדי מכה שהיא נותנת גם לירוק. במשפחתון טוענים שהיריקות לא משם .
    אצלינו אין צעקות ובטח שלא יריקות. היא למדה את זה והאמת שמה שמענין זה לא ממי למדה את זה אלא איך להתמודד איתה ואיך לנהוג במצבים כאלה??
    מצד אחד חשבתי אולי להתעלם מהיריקות כי היא לא מבינה מה היא עושה ,
    מצד שני חשבתי לומר לה בשקט אך בתקיפות שאנחנו מדברים עם הפה ולא עם הידיים(וזה מה שאני עושה..) השאלה אם זה נכון , תוך כמה זמן רואים תוצאות.
    מקווה שהשאלה מובנת, יצא ארוך והסתבכתי להסביר בצורה ברורה יותר,
    מודה מראש על התשובה .
3 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    בוודאי לא אחדש לך, אם אומר שסביבות גיל שנתיים הוא גיל של תחילת רכישת עצמאות וביטוי רצון אישי, הבעת דעה ותחילת תהליך משמעותי של נפרדות מהדמויות המשמעותיות (ההורים).
    זה דבר מבורך כשלעצמו, אבל לא תמיד (ובדר"כ - לא

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
  • תודה רבה לך ! (סליחה שזה באיחור)
  • שמחתי

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה