להעיר או לא ?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי.
    לפני כשבועיים נולדה לי תינוקת במשקל 3750.ק"ג.
    ביציאה מהבית חולים היא שקלה 3600. יש לציין שרק הנקתי.
    בביקור הראשון בטיפת חלב אחרי כ5 ימים מיום השיחרור התינוקת נשארה על אותו המשקל.
    בטיפת חלב היא נתנה לי הרצאה של כמה פעמים להניק ולחשוב על תוספת.
    בשקילה של יומיים אחרי היא עלתה 20 גרם ( יש לציין שהיא פלטה הרבה לפני השקילה).
    האחות המליצה לי על תוסף והפנתה לרופא.
    כשפניתי לרופא הוא באמת נתן לי הוראה ברורה על הנקה כל שלוש שעות ותוספת של מטרנה (אפילו הביא דוגמאות). בשקילה למחרת היא עלתה 45 גרם ואחרי יומיים 80 גרם.
    הוא מבחינתו אמר שזו עליה מצויינת ושנמשיך כך.
    הבעיה היא שאני מאוד רוצה להמשיך להניק במשרה מלאה אבל התינוקת פשוט נרדמת על השד ויכולה מבחינתה לישון לילה שלם.
    מה גם שאני לא יודעת כמה היא מושכת מכל שד ואם היא אכלה טוב או לא.
    מה לעשות???
    להעיר? להוסיף? להניח לה?
    HELPPPPPP
    תודה.
2 תגובות
עמוד 1
  • לי אמרו תינוק שישן לא מעירים אותו, כי שהם ישנים הם גדלים...

• את צריכה להזמין מדריכת הנקה הביתה , ליעוץ מסודר, קשה לתת במקרה כזה יעוץ וירטואלי ויש לבחון ממספר פרמטרים.
    העיצה הטובה ביותר שאוכל לתת לך היא לפנות בהקדם המיידי למדריכה וחבל על כל יום.. 

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה