הבן שלי בן 4 וחצי חודשים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ולאחרונה התחילו להיות לו בעיות להרדים את עצמו לבד,עד עכשיו הכל היה בסדר והוא ישן לילה שלם ופתאום התחיל להתעורר לפעמים בלילה ועד שאני לא מרדימה אותו על הידיים הוא לא נרדם.אני לא רוצה להרגיל אותו להרדם על הידיים אלא שיירדם לבד אבל הוא בוכה ואני לא יכולה להשאיר אותו לבכות.מה לעשות?
1 תגובות
עמוד 1
  • הי.
    את מתארת קושי שכיח. סביב גיל 4 חודשים (ולעתים גם חצי שנה), עשויים להתגלות קשיים חדשים סביב השינה, גם אצל תינוקות שישנו עד כה מצויין. הסיבה לכך יכולה להיות בין השאר קפיצה התפתחותית.

ראשית, חשוב לדעת, שגם אם הוא ישן לילה שלם עד כה, בגיל של בנך- עדיין לגיטימי ביותר להתעורר באמצע הלילה לאוכל (בכל 3-4 שעות). לכן, ממליצה להאכילו בפרקי זמן קבועים ובין לבין לעזור לו לחזור לישון.

על מנת לעבוד בהדרגה, את יכולה להתחיל את ההרדמות על הידיים וכאשר הוא מנומנם וכמעט נרדם - להניחו במיטה ולהמשיך משם באמצעות טפיחות / קולות מונוטוניים ( על ידי כך את מתייחסת לבכיו, אך יחד עם זאת נותנת לו את המרחב שיאפשר לו ללמוד בהדרגה להרדם בכוחות עצמו). עם הזמן, נסי להפחית את "זמן הידיים" ולהאריך את הזמן במיטה. שבי לידו עד שנרדם ונסי לבדוק מה עוזר לו להרגע (טפיחות / קולות...).

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה