עזרה בתרופות פריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    עוד כישלון בעוד טיפול פריון... :-(
    אבל אני לא מרימה ידיים.
    היות והקופה כמעט ולא משתתפת איתי בתרופות הפריון, אני נאלצת שוב לפנות לעזרת כל מי שנשארו לה תרופות פריון מיותרות. (גם לקבל ממי שמוכנה פשוט לתרום את התרופות שנשארו לה ואפילו לרכישה במחיר שפוי...)
    אז אם יש לכן, או שאתן מכירות מישהי שנשארו לה תרופות מיותרות... אני כאן, זקוקה לעזרתכן...

תודה.
    אאא
3 תגובות
עמוד 1
  • ליבי איתך יקירה , אך לא מרחמים כי אם מהתפעלות על האומץ! והתרגשות מכוחך! חיזקי יקירה ! ואל תתייאשי ! אני מאמינה בלב שלם שתזכי בסופה של הדרך לפרי בטנך :)
    משאירה את ההודעה דביקה !
    ופונה לכל חברות הפורום היקרות , למי שבאפשרותה לפתוח את ליבה ולעזור - לעזור! גם אם לא אתן ישירות .. אבל אולי חברותכן או בנות משפחה :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • היי ליהי
    תודה על תגובתך וחייבת לציין בפנייך שזכיתי ל-2 ילדים מקסימים מטיפולי IVF זאת היתה דרך קשה וארוכה של כמה שנים של טיפולים וגם הפלה אחת באמצע אבל תודה לאל זכיתי ועכשיו בנסיון לילד שלישי והקופה הקשתה את ליבה ולא מממנת וכל טיפול עולה כמה אלפי שקלים טובים וממש קשה לעמוד בזה כל פעם מחדש.
    בכל אופן תודה שאת לא מרחמת עלי כי זו ממש לא הכוונה
    אז שיהיה לך ערב מקסים
    ושוב תודה

אאא
  • שמחה לשמוע:) הכל מאהבה :)
    בהצלחה!!

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה