אנדומטריוזיס והריון?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם מישהי אובחנה חולה באנדומטריוזיס והצליחה להכנס להריון? אם כן, איך טופלה? אשמח שגם מי שבטיפול בעניין שתספר על עצמה.

7 תגובות
עמוד 1
  • מאמי אני אובחנתי במהלך ניתוח!!! מה שקרה זה שניסיתי להיכנס להריון ובמהלך הניסיון היה איחור של שבועיים שהתברר כנובע מציסטות שחוסמות את השחלות (צד ימין 8 ס״מ וצד שמאל 4 ס״מ) במהלך הניתוח התברר שמתחת לכל ציסטה היו עוד ציסטות קטנות וניקו את כולן....

אני כבר די מומחית בנושא ומה שהכי אני ממליצה לך זה ממש לא להתייחס למה שכתוב באינטרנט!!!

אם בא לך לדבר איתי בשמחה תתקשרי מתי שבא לך 0506987525 מיטל.
  • ואו מה את אומרת... ואיך את עכשיו? אחרי הניתוח נקלט הריון?
    תודה מיטל וצודקת כשקוראים באינטרנט זה מפחיד יותר... ולכל אחת זה באמת אינדיווידואלי כי לחלק זה ציסטות ולחלק חסימה מסיבה אחרת...
    עשו לך צילום רחם? מה ששמעתי שכואב....
  • לי במהלך הניתוח עשו צילום רחם והתברר שהציסטות קרעו את החצוצרה השמאלית לגמרי ואין בה מעבר בכלל ובימנית מעבר חלש מאד אז אמרו שאין ברירה והפנו אותי ישר לivf...

ברוך השם נקלטתי להריון בהפריה השניה. היום אני בשבוע 9.

חשוב להיות במעקב שהציסטות לא גדלות... כי כל ביוץ וכל וסת הן גדלות אז אני קיבלתי מהרופאה שלי זריקה בטוסיק למניעה של הביוץ לחלוטין (גם ככה עשיתי ivf).

כשסיפרתי לרופאה שלי מה קראתי היא אמרה שמה שרשום באינטרנט זה מקרים קשים של אנדומטריוזיס שנמצאים באיברי הרביה ושלא טופלו שנים... לי יש אנדו קל מאד אבל יש אנדו קשה שהוא בעגן ולא מפריע להיקלט אצלי לצערי הוא כן באיברי הרביה אבל ברוך השם שעליתי על זה בזמן והכל בסדר....

בכל מקרה אני מכירה מלא בנות עם אנדו שנקלטו מהר אז בלי לחץ זה רק עניין של זמן.... בהצלחה ואני אשמח לעזור בכל שאלה  
  • קודם כל מזל טוב על ההריון, בע״ה הכל מסתדר והמקרה שלך בהחלט מלמד על כך שהיום עם הרפואה המתקדמת והאפשרויות השונות זה משהו אחר. הרגשת כאבים באיזור החצוצרה שרמזו על בעיה? ביקרת בתל השומר במחלקת אנדו? תודה מתוקה ממש עודדת אותי. 
  • היו לי עד אחרי הניתוח כאבים בצד שמאל ושם למעשה היתה ציסטה של 8 ס״מ.

לא הייתי בת השומר אני מהצפון....

בהצלחה
  • [quote]פורסם במקור על-ידי שושה 5

מאמי אני אובחנתי במהלך ניתוח!!! מה שקרה זה שניסיתי להיכנס להריון ובמהלך הניסיון היה איחור של שבועיים שהתברר כנובע מציסטות שחוסמות את השחלות (צד ימין 8 ס״מ וצד שמאל 4 ס״מ) במהלך הניתוח התברר שמתחת לכל ציסטה היו עוד ציסטות קטנות וניקו את כולן....

אני כבר די מומחית בנושא ומה שהכי אני ממליצה לך זה ממש לא להתייחס למה שכתוב באינטרנט!!!
  • שהבנתי שאני בסיכון לא להקלט פשוט אחרי המחזור ספרתי 7 ימים עם בדיקות (עדים ) וביום השביעי הלכתי לטבול ובסוף לפני שיצאתי מהמים בקשתי מהקב"ה להכנס להריון ובאותו פעם נכנסתי הריון טבעי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה