שאלה על הגבלת שעות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    קיבלתי היום מרופא אורטופד הגבלה ל6 שעות עבודה עקב כאבי גב חזקים. המשרה הרגילה שלי היא של שמונה שעות מהיכן משולם לי ההפרש מימי מחלה או ע"ח המעסיק?
7 תגובות
עמוד 1
  • את יכולה לפנות לביטוח לאומי לבקשה לשמירת הריון חלקית, במידה ורופא הנשים מאשר זאת בהתאם להמלצת האורטופד.

• את בטוחה כי אמרו לי שאין דבר כזה שמירת הריון חלקית?
  • החוק היבש לא קבע מה עושים במקרה של שמירה חלקית
    היו תקדימים בביטוח לאומי שאושרה קצבת שמירת הריון על שמירה חלקית, היו מקרים שלא אושר.

• לפי מה שידוע לי אין שמירת הריון חלקית, במידה ואת עובדת פחות זה בא על חשבון ימי החופש או מחלה שלך

• לפי מה שידוע לי אין שמירת הריון חלקית, במידה ואת עובדת פחות זה בא על חשבון ימי החופש או מחלה שלך

• ממש חבל שכבר שבועיים אין תשובה ממנהלת הפורום.........
  • בדקתי שוב עם עו"ד בתחום דיני העבודה
    החל מדצמבר 2009 בית המשפט שינה הלכות קודמות לפיהן ביטוח לאומי צריך לשלם על שמירה חלקית, והחל מאותה קביעה בדצמבר 2009 נקבע כי שמירת הריון היא עבור מצב של היעדרות מוחלטת מהעבודה, אין שמירה חלקית.

את השעות שתיעדרי תיאלצי לספוג דרך ימי מחלה או דרך ימי חופשה...
    חשוב לציין כי אין חובה על המעסיק להשלים לך את השכר דרך ימי מחלה, כיוון שחוק ימי מחלה קובע ימי מחלה שלמים, אין קביעה לגבי ימי מחלה חלקיים, במידה והמעסיק שלך יחליט לאפשר זאת, זה רק מרצונו הטוב ולא מחובתו.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה