שאיבה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה

רציתי לשאול שאלה : ילדתי לפני 12 יום, אני מניקה מלא ואולם מדי פעם הייתי מעוניינת לשאוב למקרה שאצטרך בייביסיטר ואני רוצה שהילד יכיר את 2 האופציות,
    נסיתי לשאוב ובשאיבה לא יוצא הרבה חלב,וגם זה לוקח כ"כ הרבה זמן, מה זה אומר?? שאין מספיק חלב?? איך אפשר לגרום לחב להשאב יותר במהירות ובכמויות גדולות יותר?? יש לי משאבה של מדלה כך שאני משערת שהיא איכותית.
    האם יש קשר בין זמן היניקה לבין זמן השאיבה ?? מתי מומלץ מבחינת שעות לשאוב?? תכף אחרי הנקה?? או לתת איזה שעה שעתיים עד שיצטבר??
    תודה רבה
    [URL=http://www.myrainbowtext.com]

1 תגובות
עמוד 1
  • היי ומזל טוב:)
    למדלה יש מספר דגמים , הנפוצה ביותר הינה המיני אלקטריק , לא משאבה מאוד חזקה .. יש למדלה דגמים משופרים וטובים הרבה יותר!
    נסי לחמם מעט את השד לפני ההנקה ( מעין קומפרס חם כ15 שעה לפני השאיבה ) או מקלחת חמה על השד. דמייני את התינוק יונק בזמן ששואבת , היי רגועה נשמי עמוק וריכני מעט קדימה , כדי להקל על יצירת החלב .
    בהצלחה ,
    עדכני:) 

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה