סוכרת הריון, בבקשה תענו לי! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, אני בהריון שני לאחר הריון ראשון תקין ולידה רגילה.

כעת אני בשבוע ה25 לפני שבוע בערך עשיתי העמסת סוכר של 50 ויצא לי 165 MG

כעבור יומים שוב הייתי במרפאה והפעם עשיתי את הבדיקה של ה100 והתוצאות הם:

אחרי צום 82

אחרי שעה 185

אחרי שעתיים 120

אחרי שלוש שעות 131

מזה זה אומר? הייתי אצל דיאטנית שקבעה לי תפריט ואני נצמדת אליו ,ואני גם ימשיך. אבל רציתי לדעת אם זה מאובחן כסוכרת הריונית או שלא.

בנוסף קיבלתי מכשיר למדידה של הסוכר לאחר צום ולאחר הארוחות והתשובות שיוצאות לי בצום הם בין 85-91 ושעתיים אחרי הארוחות הם בין 100 ל117

כל הנושא של המדידה מאוד מלחיץ אותי, ואני לא נמצאת במרפאה לסיכון גבוה. נכון לעכשיו

אשמח לקבל התיחסות ,תודה מראש.

אני
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

נכון שיש רק ערך אחד לא תקין בהעמסת הסוכר, אבל כיום מקובל יותר ויותר להתייחס לערך אחד פתולוגי ככזה שמאבחן סכרת, ולא צריך כבר שיהיו שני ערכים לא תקינים
    לכן, כן, זו סכרת הריון

ערכי צום אידיאליים צריכים להיות מתחת 90 וזה אכן המצב אצלך לפחות ברוב המדידות, כאשר המדידות אחרי ארוחות תקינות

מציע כי אכן תפני למרפאת הריון בסיכון

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה