היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולם, אני חדשה כאן בפורום ואשמח לקבל תגובות לבעיה שיש לי - אני בשבוע 37 ומודאגת מאד לגבי ההנקה הקרבה... בלידה הראשונה שלי ניסיתי להניק אבל לא היה לי מספיק חלב... כמה שלא ניסיתי עם יועצות הנקה וכל מני שיטות שיעצו לי חברות שום דבר לא עזר. הילדה התחילה לרדת במשקל ולא הייתה לי ברירה והעברתי אותה לתמ"ל.. האם יכול להיות שזה קשור לעובדה שאני צמחונית?...
4 תגובות
עמוד 1
גם אני צמחונית(מגיל ילדות) והיה לי מלא מלא מלא מלא מלא חלב. אצל אמא שלי גם היה הרבה, והיא היית מאכילה אפילו ילד של חברה שלה לפעמים כי לה לחברה לא היה. בקיצור יש גם עיניין גנטי בדבר הזה. מנוחה, שתיה ואכילה מסודרת זה תנאים שחייבים ליהיות. בנוסף יש עוד כל מיני דברים שאוכלים שמגבירים את כמות החלב, אני לא יודעת מה הם, אבל בטח בנות אחרות יכתבו לך. ויש גם בבתי מרקחת תרופות בשביל להגביר שמעתי.
היי, סביר להניח שאין קשר בין תפוקת החלב לצימחונות. מציעה לך בחום לערוך בירור מקדים עם מדריכת הנקה מוסמכת עוד לפני הלידה להבין ממה נובע הקושי ולהעריך בהתאם . מיעוט חלב יכול לנבוע מסיבות רבות וכך גם מגוון הפתרונות:)
ליהי סופרין, N.D מדריכת הכנה ללידה והנקה
מרגיע לשמוע שאין לזה קשר לצמחונות אני באמת אלך לבדוק את זה לפני הלידה המון תודה