ממש בדיכאון. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני כ- שלושה שבועות עברתי הפלה עצמונית. לא היה דופק בעובר בשבוע 8, ובהתחלה טופלתי בציטוטק ולאחר מכן ביצעתי גרידה. עכשיו ממש בלחץ ממה שקרה ומפחדת שלא אוכל להיכהס להריון.
8 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל משתתפת בצערך, חוויתי חוויה דומה לפני 6 שבועות הריון ראשון שבוע 11+4 דופק שפסק ציטוטק העובר לא נפל ואז גרידה
    זה טבעי לצערנו ונפוץ
    יש חששות אבל איתם צריכה להיות ציפייה לעתיד ורוד יותר לגבי הפגיעה בפוריות אם קיבלת מחזור / תקבלי מחזור בזמן הקרוב לכי לבדיקה חראות שהרחם נקי
    גרידה היא הליך כירורגי דיי פשוט ונפוץ
    מכירה מקרוב המון נשים שחוו חוויה שגזו ולהן ילדים לרוב
    לא חושבת שיש לך מה לדאוג לפוריות! אין קשר..
    תהיי חזקה!
    ובהצלחה בהמשך הדרך
  • תודה רבה על התמיכה!!
    מלבד ההפלה עצמה בבית החולים דיברו אלי בצורה לא נאותה והרגשתי מעין שיפוט מצידם.
    טכנאית האולטרסאונד שביצעה את הבדיקה יומיים לאחר הציטטוטק אמרה לי " איכס, הרחם שלך מלא ג'יפה". באותו רגע חשכו עיני ולא האמנתי למה שאני שומעת, אמרתי לה,מה זאת אומרת ג'יפה"? אז היא ענתה בחיוך (???!!! חיוך????) "ג'יפה הכוונה לשאריות הריון".
    היו עוד המון דברים נוראיים במהלך הניתוח והאישפוז, אבל זה פשוט נחרט בזיכרוני ואני מרגישה כאילו הוציאו לי את הילד בחתיכות. כל פעם שאני נזכרת בזה ישר יש לי בחילה. לאחר ששמעתי אותה אומרת את זה, רצתי לשירותים והקאתי...
  • פשוט מזעזע לשמוע!!! גם ככה זה קשה ! אז למה להוסיף אש למדורה?!
    איפה עשית את זה??
    אליי גילו יחס מאוד אמפטי ורגיש אולי בגלל שלא הפסקתי לבכות כי זה הגיע אחרי שנה וחצי לא פשוטות כלל...אבל בלי קשר אני פשוט בהלם נפשית זה הליך גם ככה קשה
    פשוט תתעלמי מזה זה גועל נפש...
    שבע״ה תצאי בידיים מלאות בפעם הבאה!
    זה היה הריון ראשון שלך?
  • לצערי הרב זה קרה בתל השומר.
    ומה שהכי אבסורדי הוא שאני מאוד מרוצה מהבית חולים בכלליות מנסיון אישי ומשפחתי.
    ובאתר שלהם ושל מחלקת נשים שלהם רשום:
    במחלקה ניתנת הדרכה בעל פה ובכתב בנושאים שונים:

הדרכה לפני ניתוחים: בגישה לפרוסקופית, בטנית ווגינאלית.
    הדרכה לנשים הסובלות מגירוי יתר שחלתי.
    הדרכה לנשים העוברות הפסקת הריון (קיימת מודעות רגישות ומודעות רבות לגבי אובדן הריון, ניתנת תמיכה נפשית וגופנית, קיים ליווי של עובדת סוציאלית).
    הדרכה לנשים בהריון בסיכון עד שבוע 24.
    הדרכה לנשים המתאשפזות לאחר לידה בנושא הנקה ושאיבת חלב (במחלקה קיימות שתי משאבות חלב חשמליות הניתנות בהשאלה).
    הדרכה לנשים עם הריון חוץ רחמי.
    הדרכה למטופלת המתקבלת לקונזיציה (כריתת חלק מצוואר הרחם בצורת חרוט)
    דף מידע והדרכה למטופלת המתקבלת לביופסיה מהעריה - Vulvar biopsy

איפה התמיכה???????. יצאתי מהרדמה כללית בבכי מטורף, הרופא נבהל ושם לי מסכת חמצן כי מרוב הבכי לא יכולתי לנשום. בכיתי בחדר התאוששות ובכיתי הבמחלקה ואף אחד ! אף אחד! לא טרח לשאול אולי אני צריכה עזרה עם משהו... לא רופא, לא אחות, לא אף אחד... פשוט נורא. חבורה של קצבים!
  • לא, הירון שני. יש לי תינוק בבית מקסים ומדהים בשם ליאם והוא נותן לי כוחות.
    אני מרגישה כאילו אני בוכה סתם כי בכל זאת יש לי ילד אחד ויש נשיםם שגם את זה אין להם. ממש קרועה בין רגשות אשם לבין הרגשה של אבל...
  • מאמי ממש אין לך מה להרגיש רגשות אשם להפך את צריכה להתעודד ילדת פעם אחת יש לך ״חותמת״ שאת יכולה להביא ילד בריא לעולם , תנסי לשחרר מהלחץ זה יבוא שוב
  • היי ליבי,
    מצטערת לשמוע על ההפלה, אני מבינה אותך מכוון שעברתי משהו דומה
    יכולה להגיד לך שיש לי 2 חברות שנקלטו ממש בסמוך לאחר מכן

שולחת לך המווווווון חיבוקים

• תודה ! ממחזיקה אצבעות שהכל יהיה בסדר. רק לפני שלושה ימים קיבלתי מחזור אבל נורא קצר והתחלתי לחשוש, מישהי יודעת איך אמור להיות המחזור לאחר גרידה?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה