רציתי לעדכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי שרון...
    מה שלומך? איך המרגש?...

רציתי לעדכן אותך, סוף השבוע הזה היה פשוט נ-ו-ר-א-י שום דבר לא סיפק את השד הטזמני שלי... היא כל הזמן בכתה/התלוננה/צרחה אם שמים אותה לישון היא מתנגדת ומגיעה למצב קשה של עייפות ייתר, על הידיים לא רוצה להירגע ראיתי שהיא ממש ממש מסובבת אותי על האצבע ובגלל שאני לא יכולה לתת לה לבכות פשוט לא מסוגלת לשמוע אותה בוכה...
    הבנתי שבעיית ההתנהגות שלה היא בעצם דיי בגללי בגלל שאני מגיבה להכל ומהר ומספקת אותה במיידי על הכל עד שזה כבר לא מספיק לה...
    האמת שאין לי כוחות נפשיים לבכי אין לי כוחות לעמוד מולו אז כמו שהגננת שלה אמרה לי אני "קונה" את השקט שלה ומה שמתפספס זה "החינוך" ולמה שמתי בגרשיים בגלל שזה לא ממש לחנך אלא לתת לילדה כלים להיות יותר עצמאית.
    אני מקווה שכבר השבוע יצא לי להיפגש עם מטפלת (פסיכולוגית) שאוכל לעבוד על עצמי וככה לתת לבת שלי את הכלים.
    האמת הייתי חייבת לפרוק כי אני באמת מרגישה שלא נותר בי כוח אבל אני כלכך רוצה לתת לבת שלי את האמא שמגיעה לה שאני יעשה הכל...

1 תגובות
עמוד 1
  • ירדנוש

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה