עזרה קטנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני פשוט לא מבינה מה קורה איתי. כל חדשות, סרטון, הודעה על התעללות בפעוטות פשוט גומרת אותי נפשית!!!!!
    אחרי שראיתי עכשיו את הסרטון על האמא שמכה את התינוק שלה, וראיתי רק כמה שניות כי לא הצלחתי נפשית לראות הלאה. פשוט התמוטטתי!!!! ממש ככה!!! זה מתחיל בהלם, ממשיך לדמעות, צעקה קטנה של - שמישהו יעצור אותה - ואז ממש התמוטטות!!! ראש למטה בין ידיים והרגשת חולשה בכל הגוף!!!
    אחרי זה הדימיון שלי פשוט על הפנים. אני שמה את הדמות של נטלי שלי במקום התינוק ההוא ואני עוד יותר מתמוטטת. הלכתי עכשיו לשירותים (אני בעבודה) ופשוט בכיתי בכי קורע. אני בלי מצב רוח - ממש ממש ככה!

העיניים שלי נפוחות ואדומות, הלב שוקע בתוך ים של דמעות ואם אני אראה את השניות הראשונות שוב פעם אני פשוט יתמוטט שוב.

מה קורה לי?

3 תגובות
עמוד 1
  • איזה סרטון???... לא ראיתי...

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
  • תודה נשמה. רק רציתי להבהיר שזה לא חד פעמי. כל פעם שיש משהו כזה או רגיש אחר אני מתמוטטת. אני אבדוק את זה

• שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה