אולטרסאונד בשבוע 5 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    רציתי לשאול לגבי גילוי הריון אצל רופא נשים. ביום שישי האחרון הייתי אצל רופא נשים והוא אמר שאני בהריון בשבוע 8.
    לפני שלושה שבועות בדיוק הייתי אצלו והוא לא ראה את ההריון בכלל (יש לי ציסטה בשחלה שבגללה הייתי אצלו במעקב).
    רציתי לשאול אם זה אפשרי שרופא לא יראה הריון בשלב כזה? לפני שלושה שבועות זה אומר שהייתי בשבוע 5 והרופא ביצע אולטרסאונד ואפילו נתן לי תמונה של הרחם ששם הופיעה רק הציסטה! ועכשיו כשהייתי בבדיקה הוא נתן לי תמונה שמופיע בה עובר קטן!
    מישהי יודעת אם זה הגיוני? הרופא לא אמור לגלות הריון בשבוע 5? אני מאוד אוהבת את הרופא שלי והוא נראה לי מקצועי אבל זה נשמע לי מוזר שהוא לא ראה כלום לפני שלושה שבועות בדיוק.
    אשמח לעצה...תודה מראש!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    בשבוע 5 אפשר "לפספס" הריון בא"ס בתלות בהרבה גורמים בינם איכות המכשיר, אופן הבדיקה (בטני/וגינלי) ועוד גורמים.

בהצלחה,
    ד"ר דוד דנון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה