שאלה אל צירים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• לחברה שלי היה ציר ב 4 בלילה ואז ב 8 בבוקר ואז ב 14 ואז ב 17 . מה זה אומר? תוך כמה זמן יולדים אחרי כזה דבר? יש זמן?

אני לא יודעת כי הלידה שלי הקודמת התחילה בירידת מים ולא צירים אז אני לא מבינה בזה.

תודה מראש על העזרה
6 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    אלו צירים לא סדירים אשר יכולים להעיד על פעילות רחמית והכנה לקראת הלידה , צירים פעילים שיובילו ללידה , צריכים להיות מעל 45 שניות ולהגיע כל 5 דקות בערך לפחות שעתיים רציפות :),
    התהליך עצמו יכל לקחת מספר שעות עד מספר ימים.. ממוצע ללידה ראשונה הינו 18-24 שעות :)
    בהצלחה ולידה קלה

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • שלום יקירה

לחברה שלך היו צירים לא סדירים, יכול להיות צירים מדומים שמכינים את הרחם לקראת הלידה. לעתים זה לוקח זמן עד שהצירים נהים סדירים אבל ציר כל 4 שעות זה ממש לא נחשב סדיר! צירים סדירים הם צירים שמופיעים כל 3-5 דקות כאשר כל ציר נמשך כ 30-60 שניות. בלידה ראשונה זה לוקח 14 שעות בממוצע מתחילת הצירים ועד שהם הופכים להיות סדירים (ואף 20 שעות זה נחשב בנורמה)!! ולפעמים צירים גם באים והולכים במשך מספר ימים כך שקשה מאוד לדעת תוך כמה זמן תגיע הלידה מתחילת הציר הראשון

לאורה שחף
    מיילדת ויועצת הנקה מוסמכת
    מנחה לעיסוי תינוקות ובייבי יוגה
  • תודה על העזרה
  • הכי חשוב שתהיה לה לידה קלה ובריאה :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • אמן!!

לאורה שחף
    מיילדת ויועצת הנקה מוסמכת
    מנחה לעיסוי תינוקות ובייבי יוגה
  • אמן ולידה קלה ומהירה