ממש אודה לעזרה אני עובדת עצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני כבר עובדת עצות אני ממש מרגישה שהשפיות שלי הולכת לה ונעלמת!
    הבת שלי בת שמונה חודשים כבר מספר שבועות שכל פעם שאנחנו חוזרים מהגן היא מהרגע שנכנסים לאוטו רק מתלוננת/בוכה/מיללת
    זה ככה בבוקר כשמתארגנים לגן וזה ככה שחוזרים היא לא משחקת לבד, היא כל הזמן מיללת היא פשוט בכל זמן הערות שלה בבית לא שקטה בכלל, ניסיתי על הידיים לא מרגיע אותה ניסינו להשכיב לישון לא נרגעת ואפילו יותר גרוע...
    אני כבר לא בנאדם אני מנסה להתעלם אבל אי אפשר לחשוב בכלל עם יללות בלתי פוסקות, באוטו היא פשוט צורחת אם היא לא ישנה היא רק בוכה וצורחת.

אודה לעזרה

7 תגובות
עמוד 1
  • היי ירדן

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
  • היי שרון ממש תודה על התגובה ועל הרוגע שאת משדרת..
    הכוונה שלי היא כזו -
    כאשר היא לא בגן כלומר בבית וגם בסופי שבוע היא פשוט מקטרת בלי הפסקה ומסרבת ללכת לישון גם כשהיא מאוד מאוד עייפה.
    אני בטוחה שבגן היא בסדר כי הן אומרות לי שהיא שקטה ומשחקת יפה ורגועה...
    מניחה שזה קשור לכך שיש לה יותר עניין וגירויים בגן.
    אני בבעיה לקבל עזרה כי אני ובעלי גרים מאוד רחוק מההורים אין לנו פה משפחה בצפון ואני לא מכירה בכלל אנשים/נערות לבייביסיטר, החברים שיש לי יש להם פה משפחה והם נעזרים בה ולכן אין להם לתת לי המלצות לביביסיטר..
    מה שאני כן רוצה לבלות עם הילדה וכן לשחק איתה ולבלות איתה אבל הדרך היחידה להרגיע אותה היא טיול בחוץ יוצא שאני עושה זאת כל יום אבל בינינו מאוד לא פשוט להוציא את זה כל פעם לפועל ושישי שבת נהפכים לסיוט מורט עצבים כעסים ורגשי אשמה

• ממי שלי

• ירדן היי

שרון שמש
    M.Sc

www.sh-cbt.co.il
  • חחחחחחחחחח שרוני אני מתה עליך
    הרסת אותי עם אמא תרזה

• אין לכן מושג כמה שעודדתן אותי (כן שתיכן)
    סיון לא להיפגע אני אתייחס לשרון קודם.. - שרון צודקת!
    אין ספק.. אני פשוט בתוך מקום שבו איבדתי את עצמי כבן אדם היום אם תשאלי אותי מי אני ומה אני זה דבר ראשון אמא של אגם נכון נוח לי להיות שם כיף לי ןמחמם לי את הלב וכשאני לא שם רגשות האשמה מציפים אני מאמינה ובעיקר מקווה שזה משהו שיבוא עם הזמן אחרת אני בצרות...
    האמת שאמרתי לבעלי שאני כלכך מלאה שכל טיפה הכי קטנה מפוצצת אותי ואני כבר לא אני ולכן חשבתי שיש מקום לטיפול פסיכולוגי לא מרגישה שזו בושה וכן מרגישה בצורך של אדם נטול פניות לחלוטין שיכניס אותי לפרופורציות כי אני יודעת שחסר לי, יש כלכך הרבה דברים בחיים שבתור אמא אני מרגישה שאין לי את "הזכות" לרצות לחשוב עליו אפילו ואני חייבת עזרה בנושא וברור לי...
    באמת תודה על החיזוקים מעודד לראות שאת לא לבד ושזה לא קל לאף אחד...

סיוני -
    מאמי שלי זה לא שהזנחת חלילה ואת אחות מבחינתי אני מבינה את חוסר הזמן ואת חוסר האנרגיות שוב אני באותו מצב....
    לוקח זמן עד שדברים מתאזנים וכשבנאדם חשוב לי (ברמה שבה את חשובה לי) אז יש לי סבלנות...
    ואני גם תמיד פה בשבילך ואת יודעת שהכל אני מקבלת אני אוהבת אותך
    ומאוד מתגעגעת!!!

לגביי - אני מאמינה שאני יצליח לצאת מהלופ שנכנסתי אליו האמת החלטתי לשנות גישה ולנסות טיפה להתעלם מההתפנקות של אגמי כשאני כבר מוצפת האמת שלפני כמה ימים נסענו והיא לא הפסיקה לקטר אז התחלתי לקטר איתה.. היא כנראה הבינה שזה לא נחמד ופשוט הפסיקה.. נו יש לי תינוקת שמשתעממת בקלות בעיקר מההורים שלה..
    אני החלטתי לקבל את הכל באהבה ולנסות לסנן על מנת לשמור על השפיות בנתיים הולך סביר, אני נשברת בעיקר סביב שעה שש וחצי שהיא כבר גמורה...
    אבל הזמן אני מקווה יעשה את שלו
    באמת תודה על התשובות המחממות לב כי אני כבר מרגישה טיפה טוב יותר!

• ירדן יקרה

שרון שמש
    M.Sc

www.sh-cbt.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה