בעיית התנהגות ילדה בת שמונה חודשים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני כבר עובדת עצות אני ממש מרגישה שהשפיות שלי הולכת לה ונעלמת!
    הבת שלי בת שמונה חודשים כבר מספר שבועות שכל פעם שאנחנו חוזרים מהגן היא מהרגע שנכנסים לאוטו רק מתלוננת/בוכה/מיללת
    זה ככה בבוקר כשמתארגנים לגן וזה ככה שחוזרים היא לא משחקת לבד, היא כל הזמן מיללת היא פשוט בכל זמן הערות שלה בבית לא שקטה בכלל, ניסיתי על הידיים לא מרגיע אותה ניסינו להשכיב לישון לא נרגעת ואפילו יותר גרוע...
    אני כבר לא בנאדם אני מנסה להתעלם אבל אי אפשר לחשוב בכלל עם יללות בלתי פוסקות, באוטו היא פשוט צורחת אם היא לא ישנה היא רק בוכה וצורחת.

אודה לעזרה

1 תגובות
עמוד 1
  • הי.
    אני מבינה את הקושי.
    פורום זה עוסק בעיקר בקשיי שינה אצל תינוקות ופעוטות. בנוסף, אין זה יהיה מקצועי לענות לך על השאלה, מבלי לברר את הדברים יותר לעומק.

אוכל לתת לך כמה המלצות מזווית ראייתי (ראי מטה). יחד עם זאת, במידה והקושי לא חולף / משתפר ואינך שקטה, אני ממליצה לפנות להדרכה הורית / עזרה מקצועית. לפעמים כמה טיפים קטנים יכולים מאד לעזור.

אני ממליצה ראשית לברר עם רופא הילדים ששום דבר פיסי לא מציק לבתך, כיוון שאת
    מתארת התנהגות שלדברייך אינה אופיינית לה.
    במידה ולא מדובר במשהו פיסי, ממליצה לשתף את הגננת ולברר האם גם היא חשה בשינוי התנהגותי.

מבחינת שינה, ממליצה לוודא כי בבית ובגן בתך ישנה מספיק. בגילה מומלץ לישון 11שעות בלילה וכ- 3 שעות במהלך היום (המחולקות לשלושה פרקי שינה). יכול להיות שהבכי נובע מעייפות ושווה לנסות להשכיב אותה קצת יותר מדי. אולי היא במצב של עייפות יתר.

ולסיום, עשי נסיון, מעין משחק - כשבתך צורחת או בוכה, בקשי ממבוגר נוסף להתמסר איתך בכדור. נסו ממש להתלהב מהמשחק ולהשמיע קולות ביניכם, מבלי להתייחס אליה. האם בתך מפסיקה פתאום לבכות ומתעניינת במשחק שלכם? אם כן, נראה שבאמת מדובר במשהו התנהגותי.

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה