הבטחת הכנסה\ביטוח לאומי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום.
    אני בת 20, עד לפני חודש וחצי שירתתי בצבא וכשגילו שאני בהיריון שיחררו אותי.
    כרגע אני לא עובדת, כי בכמה מקומותת שביררתי, לא מוכנים לקבל אותי בגלל ההיריון.
    רציתי לדעת אם מגיעה לי הבטחת הכנסה או משהו בסגנון, אני יושבת בבית בלי שקל עליי. מתסכל קצת ...
4 תגובות
עמוד 1
  • כן עד שבוע 13 את חותמת ..לכי תפתחי תיק
    מהיכן את?
  • כמו כן, אם את נתקלת במקומות עבודה שלא קיבלו אותך לעבודה עקב הריון, הינך זכאית להגיש נגדם תביעה

עו"ד יעל בועז
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי עו"ד יעל בועז

כמו כן, אם את נתקלת במקומות עבודה שלא קיבלו אותך לעבודה עקב הריון, הינך זכאית להגיש נגדם תביעה

עו"ד יעל בועז

באמת?!
  • כמובן, שתלוי בכל מקרה ונסיבותיו, אך אם אישה בהריון חשה או אפילו נשאלה על הריונה / מצבה המשפחתי במהלך ההריון ולא התקבלה לעבוד אף על פי שנתוניה מתאימים לאותה העבודה, הרי שניתן להגיש תביעה כנגד אותו מקום עסק.

עו"ד יעל בועז
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה