מחזור לאחר הפלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

רציתי לשאול...

עברתי הפלה בשבוע 9 (גרידה) ב 03.04,

לא היה לי דימום כלל ולאחר 4 ימים היה דימום - כמו של מחזור.

היום אנחנו ב 03.05 טרם קבלתי עוד מחזור ואצלי תמיד המחזור היה כמו שעון שוויצרי.

ייתכן והדימום שהיה לאחר הניתוח היה מחזור? יש סיכוי שאני בהריון? למרות שאין לי מושג עם בימים שקיימנו יחסי מין בייצתי?

אשמח לקבל תשובות.

קרן
3 תגובות
עמוד 1
  • היי קודם כל שותפה לכאב גם אני עברתי גרידה בשבוע 11+ ועברו מאז למעלה מ4 שבועות ועוד לא קיבלתי מחזור , היה לי דימום במשך שבוע אחרי הגרידה, אני פוליציסטית אז רוב הסיכויים שאצטרך כדורים לקבל , לי זה נשמע שזה שאריות של ההריון ולא מחזור למרות שאחרי ההפלה הדימום הוא קל בדכ כי ברירית דקה עדיין , תחכי קצת ונראה לי שתקבלי בקרוב בדכ הממוצע עומד על 4-6 שבועות אחרי גרידה עמ לקבל מחזור...
    המון בהצלחה!!!(-:
  • תודה, גם לך
  • כתבתי גם בשירשור הקודם, יש לי חברה שנקלטה ממש לאחר ההפלה
    לא קיבלה מחזור...

אומרים שאחרי הפלה הגוף פורה במיוחד
    ככה שאולי האיחור שלך נובע מסיבות טובות

בכל אופן, שולחת לך חיבוק ובהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה