לאמהות לתינוקות קטנים-אמבטיה או אוכל -מה קודם??? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מנסה ליצור סדר יום ליהנותן הקטנציק שלי שבן חודש וחצי ... אז הוא אוכל כל 3 שעןת...אחכ פעילות קלה ואז משתדלים להגיע למנוחה/שינה קצרה... וכך שוב... שאלתי היא-מה קודם אתן עושות -לקראת ערב ..אמבטיה שזה סוג פעילות או אוכל ?? עד עכשיו עשיתי אמבטיה ואז אוכל ...אך הוא מגיע עצבני לאוכל ..ורעב מאד... אבל מצד שני האכלה מעייפת אותו יותר ואז ישר (בתקווה ) לישון...
12 תגובות
עמוד 1
תדעי לך שבגדול זה לא הכי בריא מקלחת אחרי אוכל לא לקטנים ולא למבוגרים
אצלי עשיתי אמבטיה בערך שעתיים-שעתיים וחצי מההאכלה הקודמת. ככה הוא לא מת מרעב. לפעמים הוא כן היה רעב כי בכל אופן אמבטיה גורמת לתחושת רעב.. אז הייתי מאכילה מיד, לפני ההלבשה המלאה. הייתי שמה טיטול ומאכילה. אחכ הייתי מלבישה את השאר. שוב, תלוי עד כמה עצבני הוא היה.
את כבר תראי..
ואם עוד לא עברו 3 שעות אז אל תקחי קשה את העצבים שלו כי את יודעת שהוא לא מת מרעב לגמרי.. הם באופן כללי, אצלי בכ"א, לא אוהבים את הקטע של הלהתלבש..
סדר יום זה דבר נורא חשוב בגיל הזה!
אצלנו זה היה אמבטיה אוכל ולישון... אם מקלחים אותם אחרי האכל זה יכול לעלות להם ולעשות להם לא טוב - לדעתי!
אמבטיה ואז אוכל - תמיד! לא בריא לאכול ואז להתרחץ.. ואם הוא מגיע כבר עצבני לאוכל אז טיפונת תקדימי לו את האמבטיה ואני חושבת שככה הכי טוב
בגדול ידוע לי שלא עושים אמבטיה אחרי אוכל, עם לינוי תמיד קודם הייתה אמבטיה ואז אוכל ולישון... ככה אעשה גם הפעם!!! אולי תקדימי מעט את האמבטיה, תראי את הערנות שלו!!
ברור שקודם אמבטיה..!!
אמבטיה קבוע לא מוותרת.על זה ואז אוכל וציק צאק נרדם. אצלנו האמבטיה מעייפת.יש כאלה שזה מעורר אותם. הוא יונק שעתים לפני האמבטיה ואם אני רואה שהוא עצבני או עייף אז מקדימה טיפה
אם את מרגישה שהוא רעב מידי בזמן האמבטיה, הייתי ממליצה להקדים את השעה של האמבטיה שיהיה יותר רגוע, ואז אוכל כמובן לפני השינה. לא מומלץ לקלח אחרי אוכל
אני אישית מעדיפה מקלחת בגלל שגם מבחלינה בריאותית לא מומלץ לאכול ואז להתקלח וגם מהחינה שאחרי מקלחת יש להם רעב בכל מקרה גם עם הוא אוכל לפני ככה שאני נותנת בעיקרון בקבוקק והוא צולל לי לשינה
נכון זה צריך להיות כך: אוכל פעילות שינה, אוכל פעילות שינה. אבל אני לא הצלחתי לעשות סדר יום כזה(((. לפעמים נתנאל אוכל לפני אמבטיה אבל אז אני מקלחת אותו לפחות חצי שעה אחרי אוכל. בדרך כלל הוא אוכל אחרי אמבטיה והולך לישון