בהמשך לשאלה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הרופא משפחה שלי נתן לי לעשות בדיקת נשיפה כמו שקרת לזה הליקובקטר..
    אולם אני לוקחת גם צפורל האם זה לא יכול להשפיע על הבדיקה???
    ודבר נוסף ד"ר הדר..
    האם זה טוב לשתות כל כך הרבה כדורים בהריון.???
    כאילו זה די מפחיד אותי לשתות כל כך הרבה כדורים שמא זה יפגע בעובר זה בטוח כל כך לצרוך את כל אלו במקביל....
    דבר נוסף...
    אם הזרידקס היה אמור לעזור לי איך זה ששבוע אחרי זה בדיוק באותו היום חטפתי התקף נוסף ד"ר הדר...הגעתי שוב לבית חולים והדבר היחיד שעזר לי היה זנטק דרך הוריד לא עברו להם 5 דקות ונרגעתי...
    אני מפחדת לישון...לאכול...לשתות...מפחדת שלא יהיה לי התקף של כאבים כאלו....
    הרופא משפחה אמר לי שבהריון לא אפשרי לעשות כל כך הרבה בדיקות אצל הרופא גסטרו כי רובם פולשניות...ולכן נתן לי בדיקת נשיפה...
    ואתה רשמת לי שניתן לעשות גסטרוסקופיה האם זה לא מסוכן??ממני זאת שכבר התעייפה!!!!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

הכדורים שאת לוקחת אינם מסוכנים בהריון וזה מה שחשוב, לא כמות הכדורים שלוקחים. כל עוד צריך לקחת אותם והם מותרים בהריון - אז אין בעיה. זרידקס זו רק אחת מן התרופות האפשרריות וכמו דברים רבים בחיים לא לכל דבר יש פתרון קסם עם כדור וצריך לפעמים תרופות אחרות וכמובן ברור מתאים כדי לגלות את הסיבה למה זה קורה.
    תבחין נשיפה הוא כמובן מותר בהריון ועד שבועות מסוימים גם גטסרוסקופיה. אני ממליץ ללכת לרופא גסטרו ולקבל ייעוץ מתאים.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה