התייעצות- האם צריכה לשכב עוד בבית? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ד"ר,

אני בשבוע 9+6 עוד מעט כבר שבועיים וחצי בבית במנוחה במשכב בעקבות מצב של הפרדות קרומים שלוותה עם מעט דימומים.
    הדימומים פסקו עם המנוחה. יש לציין שאני מטופלת בפרוגרסטרון ומיקרופירין.
    הייתי השבוע אצל הגיניקולוג שלי אשר המצליץ לי להמשיך עם הנרות עד שבוע 10 בלבד ובתום ימי המחלה ( בשבוע הבא) לשוב לפעילות שגרתית וחזרה לעבודה.
    בבדיקה שערכתי אצלו השבוע ראה כי עדיין יש הפרדות .
    ההיסטוריה שלי היא 2 הפלות ( בשנה האחרונה) אחת טבעית ואחת נדחית , שתיהן בשליש הראשון .

1- האם המלצתו להפסיק עם הנרות נכונה? במרשם כתוב שניתן להמשיך זאת עד שבוע 12.
    2- אם יש לי עדיין הפרדות האם זה לא מסכן אותי בחזרה לעבודה ? האם ההריון לא נחשב ( לאור ההסטוריה שלי) כהריון בסיכון?

אשמח לתשובותייך,
    [url=http://www.glitterfly.com]
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כאמור בתשובתי הקודמת, הפרדות קרומים בשבוע 8 הינה פיזיולוגית, כלומר זה תמיד המצב בכל הריון. הם מתאחים/מתחברים סופית רק בשבוע 16 בערך.
    הדימום הוא הבעייה, וזה שהוא פסק זה כמובן סימן מצוין. כל עוד הדופק תקין והעובר מתפתח היטב אכן אין מה לעשות חוץ ממנוחה, ולפעמים פרוגסטרון - שאותו יש להמשיך על פי המלצת הרופא שלך.
    אין צורך בשמירת הריון, וההריון איננו בסיכון

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה