ערות בלילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קודם רציתי להודות לך על תשומת הלב זה ממש לא מובן מאליו.

פניתי אלייך מספר פעמים בנוגע לבתי ואני עדיין אובדת עצות

בתי נוהגת להתעורר בלילה פעם אחת למשך של בין שעה לשעתיים בשעות משתנות ורוצה לשחק.....

אני מיואשת ניסיתי הכל - מדובר על תקופה של כמה חודשים.

כמה שעות שינה תינוקת בת 9 חודשים אמורה לישון?
    האם זה יכול להיות קשור לעובדה שהיא רגילה להירדם עם יד שלי?
    האם את ממליצה לי לפנות לאשת מקצוע?
    לציין כי היא לא בוכה אלא שוכבת במיטה שלה מדברת צוחקת משחקת עם עצמה עד שהיא מתייאשת ומתחילה לבכות.
    לצערי אין לי אפשרות להוציא אותה מהחדר שלי כרגע.

אשמח לשמוע פתרון יצירתי

1 תגובות
עמוד 1
  • הי
    בגיל 9 חודשים, מומלץ לישון כ- 11 שעות בלילה וכ- 3 שעות ביום (המחולקות לשני פרקי שינה).

במידה ובתך רגילה להרדם עם היד שלך, היא תזדקק לה גם כאשר היא מתעוררת באמצע הלילה. מסיבה זו, אני ממליצה לא להרדים אותה עם היד, אלא פשוט לשבת לידה עד שהיא נרדמת, גם אם היא בוכה.

כאשר בתך מתעוררת באמצע הלילה, אני ממליצה פשוט להישאר לידה, לא ליצור קשר עין ולא להתיחס יותר מדי. כאשר היא מתחילה לבכות, את יכולה מדי פעם לעשות "שששש", או לטפוח עליה (במידה וזה עוזר לה להרגע). בנוסף, מומלץ לא לדבר איתה יותר מדי, לא להדליק אור ולהיות מאד עניינית כלפיה- כדי שתבין שעדיין לילה ועכשיו ישנים ולא משחקים. אני לא ממליצה להוציא אותה מהמיטה, אלא פשוט להיות לידה עד שנרדמת (אם היא ישנה אתך בחדר, את יכולה פשוט להישאר במיטתך ולעשות "שששש").

במידה ותהיי מאד עקבית ותתמידי בתגובתך זו, לאט ובהדרגה בתך תלמד לחזור לישון בכוחות עצמה.

במידה ואת לא חשה בשיפור לאחר כמה שבועות, ייתכן ותהליך של ייעוץ שינה עשוי לעזור לך.

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה