עבודת ערב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב,

התחלתי את מקום עבודתי ב24.6.11 שעות העבודה שנקבעו לי הן מ17:00-24:00 לפני חודש וחצי שונו שעות העבודה כיוון שפקידת הבוקר יצאה לחופשת לידה וכרגע אני עובדת מהשעה 16:00- 23:00 אני בחודש חמישי והתחיל להיות מאוד קשה לי לעבוד בשעות אלו .

רצוי לציין כי אני עובדת באולם אירועים בתור מנהלת משרד.

האם ניתן לעשות משהו בנידון?

תודה אלינור
3 תגובות
עמוד 1
  • למרבה הצער אין הרבה מה לעשות, מלבד להגיע להסכמה להקל עלייך, עם זאת הינך יכולה לבקש אישור מן הרופא המטפל שישנו קושי לעבוד במשמרת ערב.

עו"ד יעל בועז
  • במידה פקידת הבוקר חוזרת לעבודה בחודש יוני ואני חוזרת לשעות הישנות שלי מ17:00-24:00 האם אני יכולה לדרוש שיורידו לי בשעות קראתי איפה שהוא שבמידה ואישה בהריון מחודש חמישי מבקשת לא לעבוד עבודת לילה משמע מ22:00 עד 6:00 יש על המעסיק למצוא לה תחלופה האם זה נכון?
    כל זאת בתנאי שהיא עובדת שעתיים מעל השעה 22:00.

תודה,
    אלינור
  • כמעט נכון :-)
    היות ואת בחודש חמישי, במידה ותחזרי לשעות העבודה הקודמות כלומר עד 24:00, הינך יכולה להודיע למעביד כי אינך מסכימה לעבוד בשעות הנ"ל. שימי לב לדרישת הכתב.
    בברכה,
    עו"ד יעל בועז
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה