הפחתת הנקות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הנסיכה היפה שלי בת 10 חודשים (היום
2 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירה
    זה בסדר גמור שאת שואלת וזה טבעי שאת מתלבטת מה לעשות כי באמת רוב האמות בארץ מפסיקות להניק מוקדם יותר. זה בדרך כלל נובע מהעובדה שהן חוזרות לעבוד אחרי 3 וחצי חודשים, וקשה להן לתמרן עם השאיבות.
    בארצות שחופשת הלידה היא שנה (ויש לא מעט כאלה) שיעור ההנקה בגיל שנה מן הסתם, גבוה יותר!
    זה שאת עדיין מניקה בגיל 10 חודשים זה מצויין! באמת כל הכבוד!
    לתשובתך, אין נכון או לא נכון מוחלת לגבי מתי להפסיק להניק, זה עניין של הרגשה. ארגון הבריאות העולמי ממליץ על הנקה עד גיל שנתיים או יותר עם תוספת מוצקים מגיל חצי שנה, כך שזה בהחלט רצוי ובריא להמשיך להניק למי שזה מתאים לה.
    הינה הקישור להמלצות הנקה על פי הארגון הבריאות העולמי, זה כתוב באנגלית פשוטה.
    www.who.int/mediacentre/news/statements/2011/breastfeeding_20110115/en/ - 26k
    אני מקווה שהתשובה עוזרת לך. בסופו של דבר, אין באמת גיל ש"חייבים להפסיק להניק", כל אחת מחליטה מה שנכון עבורה, כמובן שעבור התינוק אם מתאים לך להמשיך זה בהחלט בריא. אם לא תיזמי את ההפסקה, יתכן והקטנטונת תחליט מתי מספיק לה.
    שיהיה בהצלחה ואם יש לך עוד שאלות, אשמח לענות!

לאורה שחף
    מיילדת ויועצת הנקה מוסמכת
    מנחה לעיסוי תינוקות ובייבי יוגה
  • היי יקירה , זה בסדר וזה בדיוק המקום לשאלות :)
    לגבי הפסקת ההנקה או הפחתה זו בחירתך !
    בעיקרון משרד הבריאות ממליץ עד גיל שנה להמשיך להניק וארגון הבריאות העולמי עד לפחות שנתיים!!!
    תינוק בריא בגיל הזה לא חייב לאכול בלילה ויכול לישון לילה שלם ( לילה שלם נחשב ל5 שעות )
    ככה שאם את שואלת אותי .. את ההנקה בערב לפני השינה הייתי משאירה , זה זמן איכות אמיתי וטהור של שתיכן :)
    אבל את ההנקות לילה כל שעתיים הייתי מפסיקה ! אין לה צורך בהן ( במידה והיאהמתפתחת ועולה במשקל כמובן ) . הנקות הלילה גורמות לך לעייפות מתמשכת .. גם את זקוקה לשינה ..
    עדכני אותנו :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה