הרטבת לילה התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי שרוני . מה שלומך? איך ההריון?
    אני מעתיקה לך מה שכתבתי בהורים אשמח לעצתך ודעתך על העניין גם פה.

קצת רקע מקדים:
    להב נגמלה בגיל שנתיים וחודשיים (או שלושה אבל זה ממש לא עקרוני). יום שישי חזרה מהגן הורדנו טיטול כמה פספוסים ובזה נגמר העניין. יום שבת כבר נגמלה לגמרי.
    יום שני המטפלת שלה אמרה תורידו גם בלילה עדיף לעשות הכל ביחד וכך עשינו.
    ובאמת הלך חלק לחלוטין.
    חודשיים אחכ עברנו רגרסיה וחזרו פספוסים כל לילה וכל יום.
    אחרי חודש היום הסתדר אבל הלילה נשאר.
    בהתייעצות גם פה וגם עם אנשים מקצוע ומביני דבר הוחלט שאנחנו ממשיכים בגמילה ולא חזירים אחורה לחיתולי לילה או חיתולים בכלל.
    מאז להב פשוט פספסה כל לילה לפחות פעם אחת ואף יותר.
    אנחנו מקפידים תמיד על פיפי דקה לפני הכניסה למיטה.
    בהתחלה לא היינו מרימים לפיפי כי ככה ייעצו לנו - שזאת לא הדרך והילד לא לומד לשלוט כי אנחנו שולטים בשבילו.
    אבל אחרי כ8 חודשים לא יכולתי יותר נפשית עם כל הכביסות (הייתי ממש בסוף ההריון) והתחלנו להרים לפיפי שעתיים אחרי הירדמות (עלינו על השעה הזאת כנקודת השיא ואם מפספסים יש פספוס).
    חשוב לי לציין שבנקודה הזאת התייעצתי עם דר קושניר (האסלה הקסומה) בתכנית טלויזיה ובשיחות טלפון פרטיות לאחר מכן והכל היה בהסכמה איתו שזאת הדרך הנכונה. הוא אמר שנראה שיש בעיה אבל אי אפשר לטפל בגיל כזה ולהמתין לגיל 4.
    אני ובעלי החלטנו שטיפה לפני גיל 4 נפסיק עם ההרמות האלה לשירותים ונראה אולי הבעיה נפתרה בדרך פלא.
    החלטנו לעשות זאת חודש לפני היום הולדת (בתחילת יוני).
    אבל היום פספסנו ברבע שעה ולהב עשתה פיפי מה שאומר שכנראה הבעיה פשוט קיימת.

אני פשוט כואבת את כאבב הילדה - היא נפגעת מעצמה כשהיא מפספסת - רואים שהיא לא מודעת וזה קשה לה. אני מרגישה שאנחנו פשוט מחכים לכלום ומעכבים טיפול ללא סיבה.

אז מה הדרך? מה הטיפול? איזה שיטות קיימות? מאיזה גיל נהוג להתחיל?
    ספרו לי שתפו אותי.

2 תגובות
עמוד 1
  • ותוספת קטנה לשאלה
    עשינו 1+1 ופתאום קלטנו שחודש אחרי הגמילה קרתה החבלה במעון (להזכירך להב פתחה את הראש במעון)
    האם זה יכול להיות הקשר? אני כבר לא יודעת מה לחשוב. אם מדברים איתה היא בכלל לא זוכרת את החבלה, אבל אולי משהו בפנים עמוק כן קיים בה.
    אני יודעת שיש ילדים עם בעית הרטבה בלילה, אבל זה משגע אותי שהכל היה בסדר וזה התחיל אחרי חודש וחצי חודשיים

• היי סיון

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה